Çarşamba03.07.2024
HABERLER - ASAYİŞ - JAPONYA - TOKYO
26 Temmuz 2015 - 09:08:44

Japonya'da uçak kazası

Japonya'da bulunan Chofu Havalimanı'ndan kalkış yapan küçük bir uçak, kalkıştan kısa bir süre sonra çevrede bulunan binaya çarptı. Kazada 3 kişi hayatını kaybetti.
Japonya'da uçak kazası 0 Japonya'da bulunan Chofu Havalimanı'ndan kalkış yapan küçük bir uçak, kalkıştan kısa bir süre sonra çevrede bulunan binaya çarptı. Kazada 3 kişi hayatını kaybetti.
Japonya'nın başkenti Tokyo'da bulunan Chofu Havalimanı'ndan kalkış yapan bir küçük uçak kalkıştan kısa bir süre sonra kaza yaptı. Yetkililer, uçağın havalimanının bulunduğu bölgede bulunan bir binaya çarptığı kazada 3 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı. Uçağın binaya çarpmasının ardından yangın çıktığını belirten yetkililer, yangında çevrede bulunan ev ve araçların zarar gördüğünü kaydetti. Yetkililer, bir kadın iki erkeğin can verdiği kazada başka kayıp olup olmadığına dair bilgi vermedi.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Japonya'da uçak kazası Japonya'da uçak kazası

Yorum Yaz:



Aramalar:

Türkiye Bankalar Birliği, Nihat Aygün, izmit dolphin sinemaları, eyüp belediyesi etkinlik takvimi, arjantin gelenekleri, mimar sinan imam hatip ortaokulu, olimpiyat stadı projesi, kazakça afiyet olsun, vatan şaşmaz metrobüs, kaçak çay celalettin cerrah, beylikdüzü ucuz satılık daireler, başkale fatih ortaokulu, korkuteli şehitler parkı, tüp bebek yapan ünlüler, hamburg öffentlicher verkehr, kaçak sigara yasası, devlet bahçeli otelde,