HABERLER - GENEL - TÜRKİYE - İZMİR
10 Aralık 2015 - 21:45:35
İzmir'de son 3 günde 8 çocuğun cesedi karaya vurdu
İzmir'in Çeşme ilçesinde, sığınmacıların umuda yolculukları faciayla sonuçlanırken, son üç günde 8 çocuğun cansız bedeninin karaya vurması yürekleri dağladı.

0
İzmir'in Çeşme ilçesinde, sığınmacıların umuda yolculukları faciayla sonuçlanırken, son üç günde 8 çocuğun cansız bedeninin karaya vurması yürekleri dağladı.
Ülkelerindeki iç savaştan kaçıp yeni bir hayat ümidiyle dünyanın çeşitli ülkelerinden Türkiye'ye akın eden mültecilerin denizlerdeki yolculuğu faciayla sonuçlanıyor. Türkiye'de bulunan yaklaşık 2 milyon 300 bin sığınmacı yeni bir yaşam için Ege Denizi'nden botlarla Yunanistan'a ulaşmaya çalışırken, onlarca mülteci bu yolculukta hayatlarını kaybediyor. Ege Denizi'nde ölen çocuklarında sayısı da sığınmacıların durumunu gözler önüne serdi. Dünya, bu ölümlere sessiz kalırken, sadece İzmir'in Çeşme ilçesinde son üç günde 8 çocuğun minik bedeni karaya vurdu. Karaya vurmuş bedenleri görenlerin ise yürekleri dağlandı. İlçedeki yine son üç günde farklı bölgede iki yetişkin mültecinin de cesedi bulunmuştu.
(İHA)
HABERİN DİĞER RESİMLERİ
Aramalar:
Volkan Aykaç,
Mesut Uçakan,
gazeteci ruşen çakır kimdir,
alanya kalesi alan yönetimi,
finike ilçe tarım,
çağlayan adliyesi nöbet listesi,
bahçeşehir üniversitesi iktisadi ve idari bilimler fakültesi,
michel platini hayatı,
buğday ununun faydaları,
mevlit evliya çelebi,
sabah paniği kaç ataktır,
lucescu ceyrek final,
arnavutköy elektrik idaresi,
kayseri özvatan,
murat uygur kaçış filmi,
çankırı devlet hastanesi yeni bina,
darıca cağ kebap,