Cumartesi29.06.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - İSTANBUL
12 Ağustos 2015 - 09:42:05

İstanbul Şişli'de Hukukçular Sitesinde patlama

Şişli'de Hukukçular Sitesi'nde bulunan bir avukat bürosunda tüp patladı. Olay sonrası çıkan yangına bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri müdahale ediyor.
İstanbul Şişli'de Hukukçular Sitesinde patlama 0 Şişli'de Hukukçular Sitesi'nde bulunan bir avukat bürosunda tüp patladı. Olay sonrası çıkan yangına bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri müdahale ediyor.
Edinilen bilgilere göre, Mecidiyeköy'de 9 katlı Hukukçular Sitesi'nin 7. katında bulunan bir hukuk bürosunda tüp patlaması sonrası yangın çıktı. Kısa sürede büroyu saran alevlere müdahale etmek için çok sayıda itfaiye ekibi olay yerine sevk edildi. Büroda temizlik yapan bir görevlinin tüpü açık bıraktığı ve patlama yaşandığı öğrenildi. İtfaiye ekibi yangına merdiven araçları ile müdahale etmeye çalışıyor.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi, Emirsultan Külliyesi, mısır saç örgüsü, nihat doğan ne dedi, sinan engin yahya kemal, eyüp belediyesi haberleri, şirinevler bölgesel zayıflama, sarayburnu askeri gazino telefon numarası, domates serası yapımı, emlak center nenehatun, amasya namaz saati, tuluyhan uğurlu kutsal kitaplardan ayetler dinle, kpss operasyonu izmir, lenfoma ilik nakli, kiraz bölüm fragmanı, insansız hava aracı türkiye, hayvan çeşitleri,