Perşembe10.10.2024
HABERLER - GENEL - TÜRKİYE - İSTANBUL
25 Kasım 2015 - 10:20:28

İstanbul'da şafak operasyonu: Özel Harekat Küçükçekmece'de

İstanbul'da çeşitli adreslere eş zamanlı şafak operasyonu düzenledi.
İstanbul'da şafak operasyonu: Özel Harekat Küçükçekmece'de 0 İstanbul'da çeşitli adreslere eş zamanlı şafak operasyonu düzenledi.
Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerce yapılan ortak operasyona Özel Harekat Şube Müdürlüğü ve Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü de destek verdi. Küçükçekmece Kanarya Mahallesi'nde daha önce belirlenen birçok adreste aramalar yapıldı. Aramalar kapsamında Dr. Sadık Ahmet Caddesi üzerinde bulunan bir oto yıkamaya Özel Harekat Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler yardımıyla girildi.
Gözaltına alınanlar, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi. Sağlık kontrollerinin ardından şüpheliler Vatan Caddesi'nde bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

PYD ve PKK ile işbirliği, Adnan Menderes Üniversitesi, gelinlik yapma oyunları, kabataş çağı, hüseyin buğdaylı, alanya evkur, sağlık bakanlığı şikayet hattı istanbul, son mektup akor rafet el roman, avrupa merkez bankası başkanı kimdir güncel, barış şimşek diş hekimi, roberto carlos en iyi falsolu golü, dağcı şifalı bitkiler, mehmet gökçe şiirleri, taşlıçay jandarma karakolu, türkgözü sınır kapısı harita, göztepe züccaciye, ateş reklam,