HABERLER - GENEL - TÜRKİYE - HATAY
26 Haziran 2015 - 15:22:40
İskenderun'da sel felaketi
Hatay'ın İskenderun ilçesinde, şiddetli yağışın neden olduğu sel felaketinde birçok ev, iş yeri ve parklar sular altında kaldı.

0
Hatay'ın İskenderun ilçesinde, şiddetli yağışın neden olduğu sel felaketinde birçok ev, iş yeri ve parklar sular altında kaldı.
Gece başlayan ve sabah saatlerine dek etkisini gösteren şiddetli yağış nedeniyle Amanos dağı eteklerinden gelen sel suları İskenderun- Adana otoban yolunda göçük meydana getirdi, Sarıseki mahallesinde evler, Organize Sanayi Bölgesinde iş yerleri sular altında kaldı. Yaşanan sel sonrası İskenderun -Adana istikameti ulaşıma kapanırken D-817 kara yolunda araç kuyrukları oluştu.
Sarıseki mahallesinde birçok fabrikayı sular bastı. İşçiler fabrikadan dışarı çıkamazken park halinde bulunan çok sayıda araç sular altında kaldı. AFAD ekibi ile çevre ilçe ve beldelerden gelen ekipler iş makineleri yardımıyla çalışmalarını sürdürüyor.
(İHA)
HABERİN DİĞER RESİMLERİ
Aramalar:
Şems-i Tebrizi,
Erdem Başçı,
seydikemer otel,
bebe çorapları,
ermeni soykırımı ne demek,
arel formasyon,
askon şubeleri,
küçükçekmece yavuz selim anadolu imam hatip lisesi,
ömer toprak sivasın neresinden,
bosna hersek kadrosu,
serdar bilgili nin serveti,
iran uçak bileti,
şarkikaraağaç linyit,
belkalem benfica,
sancaktepe lihkap,
kolera zaman alacak intikamını şarkı sözü,
ankara büyükşehir belediye başkanı murat karayalçın,