Cumartesi05.10.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - IĞDIR
08 Eylül 2015 - 10:47:36

Iğdır'da 14 polis şehit oldu

Türkiye Dağlıca şehitlerini sonsuzluğa uğurlarken, bir hain saldırı haberi de Iğdır'dan geldi. Mayınlı tuzakta, 14 polis şehit oldu.
Iğdır'da 14 polis şehit oldu 0 Türkiye Dağlıca şehitlerini sonsuzluğa uğurlarken, bir hain saldırı haberi de Iğdır'dan geldi. Mayınlı tuzakta, 14 polis şehit oldu.
Iğdır'daki Dilucu Sınır Kapısı'nda görev yapan memurlara refakat eden polis ekibine bombalı saldırı düzenlendi. Yola yerleştirilmiş patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu 14 polis memuru şehit olurken, 2 polis memuru da yaralandı. Saldırının ardından çatışma çıkarken, teröristler kaçtı. Alçak saldırıyı gerçekleştiren teröristlerin yakalanması için bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

İstanbul Barosu Başkanı, yasa dışı dinleme operasyonu, iletişim fakültesi olan şehirler, cihan aktaş merkez, japonlar böbrek, caner erkin boyu, tema vakfı erozyonun zararları, tayfun gülgeç kimdir, kartal eğitim ve araştırma hastanesi nerede, samsun emniyet müdürlüğü eğitim şube, riyad otel istanbul, rusya çernobil, güven hastanesi doğum yapanlar, mehmet topal futbol hayatı, umut bulut forma numarası, kadir topbaş.com, darbuka çalan bayan,