Pazartesi23.09.2024
HABERLER - DÜNYA - HİNDİSTAN - YENİ DELHİ
20 Haziran 2015 - 17:18:03

Hindistan'da otobüs kazası: 16 ölü

Hindistan'ın kuzeyindeki Uttar Pradeş eyaletinin başkenti Lucknow'da dağlık bir yolda seyreden otobüsün uçuruma yuvarlanması sonucu en az 16 kişi hayatını kaybetti.
Hindistan'da otobüs kazası: 16 ölü 0 Hindistan'ın kuzeyindeki Uttar Pradeş eyaletinin başkenti Lucknow'da dağlık bir yolda seyreden otobüsün uçuruma yuvarlanması sonucu en az 16 kişi hayatını kaybetti.
Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'ye giden bir otobüs içindeki yaklaşık 40 kişi ile birlikte, Lucknow kentinin güney batısındaki dağlık bir yoldan geçerken 200 metre uçuruma yuvarlandı. Olayda en az 16 kişi hayatını kaybederken, 11'i ciddi olmak üzere 22 kişi yaralandı. Kazanın sebebinin henüz belirlenmediği ifade edildi.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Bugün TV, Ece Karaboncuk, ponte preta guarani, selçuk üniversitesi teknik bilimler myo, masör ekrem, ağrı yöresel yemekleri, muratpaşa ilçe müftülüğü, çağla şikel neden ayrıldı, buğdaylı çorba tarifi, kuluçka makinaları, okmeydanı fetih stadı, bangkok phuket uçak, kaygı bozukluğu ekşi, sosyal güvenlik kurumu başkanlığı hatay, kelebeğin rüyası muzaffer, tifo ne demek, hüseyin budak igdaş,