Çarşamba03.07.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - HATAY
03 Nisan 2015 - 21:20:19

Hatay Reyhanlı'da bulunan el yapımı bomba imha edildi

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde bir aracın altına yerleştirilmiş bomba ele geçirildi. El yapımı bomba, bomba imha ekipleri tarafından kontrollü şekilde etkisiz hale getirildi.
Hatay Reyhanlı'da bulunan el yapımı bomba imha edildi 0 Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde bir aracın altına yerleştirilmiş bomba ele geçirildi. El yapımı bomba, bomba imha ekipleri tarafından kontrollü şekilde etkisiz hale getirildi.
Hatay Valiliğinden konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada, "3 Nisan 2015 Cuma günü saat 13.00 sıralarında ilimiz Reyhanlı ilçesinde güvenlik birimlerine yapılan ihbar ile Bağlar Mahallesi Mimar Sinan Caddesi'nde bulunan Suriye uyruklu C.D. isimli şahsa ait Suriye plakalı bir aracın altında patlayıcı madde bulunduğu bildirilmiştir. Olay yerine giden güvenlik güçleri tarafından güvenlik çemberi oluşturulmuş, olay yerine gelen bomba imha ekiplerinin müdahalesi ile uzaktan kumandalı el yapımı patlayıcı madde kontrollü olarak saat 15.10'da etkisiz hale getirilmiştir. Söz konusu patlayıcının Suriye içindeki muhalif grupların kendi aralarındaki ihtilaflara bağlı olarak yerleştirildiği değerlendirilmektedir. Konu ile ilgili olarak adli ve idari tahkikat devam etmektedir" denildi.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Emanuel Emenike, Obezite ameliyatları, benfica talisca, rusya chatroulete, pazarcılar işletme kooperatifi, amerikan güreşi ps2, ata demirer parfüm sahnesi, gonca vuslateri gaffar okkan, deniz çakır ibrahim çelikkol aşkı, fırtına zeynep hamile, buğdaylı ilköğretim okulu kayseri, istiklal marşı şiir yarışması, cem uzan ödemiş, akdeniz gıda, behram eliyev, balon balığı, diyarbakır eğitim ve araştırma hastanesi yatak sayısı,