Perşembe15.05.2025
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - HAKKARİ
11 Eylül 2015 - 07:33:20

Hakkari Yüksekova'da sokağa çıkma yasağı ilan edildi

Hakkari Valiliği, artan terör olayları nedeniyle Yüksekova ilçesinde ikinci bir duyuruya kadar sokağa çıkma yasağı ilan edildiğini duyurdu.
Hakkari Yüksekova'da sokağa çıkma yasağı ilan edildi 0 Hakkari Valiliği, artan terör olayları nedeniyle Yüksekova ilçesinde ikinci bir duyuruya kadar sokağa çıkma yasağı ilan edildiğini duyurdu.
Hakkari Valiliği'nden yapılan açıklamada, Yüksekova İlçe merkezinde 10 Eylül 2015 günü saat 23.30'dan geçerli olmak üzere ikinci bir duyuruya kadar sokağa çıkma yasağı ilan edildiği belirtildi. Öte yandan ilçe merkezine giriş-çıkışların da yasaklandığı ifade edildi.
Valiliğin açıklamasında, ''İlimiz Yüksekova İlçesinde artan terör olayları nedeniyle vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması, bozulan huzur ve asayiş ortamının tekrar tesis edilmesi için 5442 sayılı İl İdaresi Kanununun 11/C maddesi gereğince, İlimiz Yüksekova İlçe merkezinde 10 Eylül 2015 günü saat 23.30'dan geçerli olmak üzere ikinci bir duyuruya kadar sokağa çıkma yasağı ilan edilmiş olup, ilçe merkezine giriş-çıkışlar da yasaklanmıştır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur'' ifadelerine yer verildi.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

alfa-linolenik asit, Vatan gazetesi, yekta kopan sylvester, erdemli teknik, uzman diyetisyen berrin yiğit, ayvalık tostu kalori, orta doğu teknik üniversitesi ekonomik araştırmalar merkezi, zekeriya öz galatasaray kongre üyesi, kizomba juka, nişantaşı üniversitesi ulaşım, bengü ümit besen hadi git, nabi avcı nerden milletvekili, julbo dağcı gözlüğü, tevrat nasıl değiştirildi, ödül töreni beren saat, bangkok ucuz konaklama, klavye piyano notaları,