Cumartesi21.09.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - HAKKARİ
12 Nisan 2015 - 22:02:34

Hakkari Yüksekova'da Diyadin eylemi

Ağrı'da yaşanan çatışma, Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde düzenlenen yürüyüş ve basın açıklaması ile protesto edildi. Basın açıklamasının ardından gerginlik çıktı.
Hakkari Yüksekova'da Diyadin eylemi 0 Ağrı'da yaşanan çatışma, Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde düzenlenen yürüyüş ve basın açıklaması ile protesto edildi. Basın açıklamasının ardından gerginlik çıktı.
Yüksekova'da düzenlenen 'Diyadin' protestosunun ardından gerginlik çıktı. Bir grup genç ile polisler arasında yaşanan gerginlikte, taş ve havai fişek atan gençlere polis tazyikli su, biber gazı ve plastik mermilerle müdahale etti.
Yaşanan gerginlik nedeniyle çarşı merkezi gaz bulutu içinde kalırken, esnafın kepenk kapattığı ilçede gerginlik havanın kararması ile sona erdi.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Hakkari Yüksekova'da Diyadin eylemi Hakkari Yüksekova'da Diyadin eylemi

Yorum Yaz:



Aramalar:

Fatih Seyid Ömer Mahallesi, Ağrı Jandarma Özel Harekat Tabur Komutanlığı, özgür masur tasarımları, osmancık dizisi, gelibolu vapur, akdeniz yay, seralarda rüzgar enerjisi, gaziantepspor güncel kadro, limon yağı nasıl yapılır, motor ingilizce, burak yılmaz ve sevgilisi, eskişehir valisi merkeze, eryaman usta, kahramanmaraş büyükşehir belediyesi başkan aday adayları, turgutlu devlet hastanesi nöroloji, antalya adrasan jandarma telefon, juventus şampiyonlar ligi grubu,