Pazartesi12.05.2025
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - ANKARA
30 Haziran 2015 - 09:24:05

Hakkari Dağlıca'da askeri üsse saldırı

Genelkurmay Başkanlığı, bölücü terör örgütünün Hakkari Dağlıca Üs Bölgesi'ne makineli tüfek ve havan ile iki kez silahlı saldırıda bulunduğunu açıkladı.
Hakkari Dağlıca'da askeri üsse saldırı 0 Genelkurmay Başkanlığı, bölücü terör örgütünün Hakkari Dağlıca Üs Bölgesi'ne makineli tüfek ve havan ile iki kez silahlı saldırıda bulunduğunu açıkladı.
Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamada, bölücü terör örgütü mensubu bir grup terörist tarafından 29 Haziran 2015 günü saat 19.45'te ve 30 Haziran 2015 günü saat 06.10'da, Hakkari Kara Kuvvetleri Komutanlığı 7'nci Hudut Alay Komutanlığı Dağlıca Üs Bölgesi'ne Doçka makineli tüfek ve havan ile iki kez silahlı saldırıda bulunulduğu kaydedildi. Açıklamada, "Terörist ateşlerine, Üs Bölgesi'nde bulunan unsurlarımız tarafından derhal ateşle karşılık verilmesi üzerine terörist ateşleri kesilmiştir. Söz konusu silahlı saldırılarda, herhangi zayiat ve hasar meydana gelmemiştir" denildi.
Bölgede emniyet tedbirleri artırılmış olup gözetleme faaliyetlerine devam edildiği bildirildi.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Hakkari Dağlıca'da askeri üsse saldırı Hakkari Dağlıca'da askeri üsse saldırı

Yorum Yaz:



Aramalar:

Milliyet Gazetesi, Emine Sonaş, göztepe eğitim ve araştırma hastanesi periodontoloji, adana büyükşehir belediyesi harita, dolu anlamı, sergen yalçın oynadığı takımlar, bursa bademli mahallesi muhtarlığı, fotomaç oku beşiktaş, abiye bolero, ığdır aras kargo, erzurum otelleri, psikolog ankara, veteriner önlükleri, mehmet haberal suçum ne, balkan savaşları batı trakya, atak helikopteri ne zaman seri üretime geçecek, elazığ havalimanı fotoğrafları,