Cumartesi19.04.2025
HABERLER - DÜNYA - HİNDİSTAN - YENİ DELHİ
14 Ağustos 2015 - 17:46:46

Hacıları taşıyan otobüs ile kamyon çarpıştı: 13 ölü, 11 yaralı

Hindistan'da Hindu hacıları taşıyan bir otobüsün kamyonla çarpışması sonucu 13 kişi hayatını kaybetti, 11 kişi de yaralandı.
Hacıları taşıyan otobüs ile kamyon çarpıştı: 13 ölü, 11 yaralı 0 Hindistan'da Hindu hacıları taşıyan bir otobüsün kamyonla çarpışması sonucu 13 kişi hayatını kaybetti, 11 kişi de yaralandı.
Hindistan'ın Jharkhand eyaletinde Hindu hacıları taşıyan otobüs, bir kamyonla çarpıştı. Polis memuru Indrajeet Mahatha, eyalete bağlı Saraikela Kharsawan bölgesinde meydana gelen kaza sırasında otobüste bulunan 13 Hindu hacının hayatını kaybettiğini, 11 hacının da yaralandığını bildirdi. Mahatha, hayatını kaybeden hacıların ülkenin Bihar eyaletinde yaşadığını kaydetti.
Kazada yaralananların ise tedavi edilmek üzere çevre hastanelere kaldırıldığı bildirildi.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Arzu Korkmaz, Yeni Doğan Yoğun Bakım Ünitesi, türkiye ülke kodu, murat ceylan ınstagram, gökhan kırdar içindeyim nasılsa, dündar kılıç solcu mu, hülya avşar üç halka yirmibeş, hurda gazete kilosu ne kadar, sare davutoğlu haberleri, onur öymen dersim, söylemezsem olmaz beyaz futbol, hüseyin sözlü seçim şarkısı adana köprü başı, gürcüce aylar, gıda öğretmenliği atamaları, piyalepaşa bulvarı yıldırım otoparkı, hamur sıkma torbası, metrobüs maceraları,