Salı13.01.2026
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - ÇANAKKALE
24 Kasım 2015 - 09:45:34

Gökçeada-Kabatepe Seferini Yapan feribot 140 yolcu ile denizin ortasında kaldı

Gökçeada'dan Kabatepe'ye sefer gerçekleştiren Gökçeada-1 adlı feribot, makine arızası nedeniyle, 140 yolcusuyla denizin ortasında kaldı.
Gökçeada-Kabatepe Seferini Yapan feribot 140 yolcu ile denizin ortasında kaldı 0 Gökçeada'dan Kabatepe'ye sefer gerçekleştiren Gökçeada-1 adlı feribot, makine arızası nedeniyle, 140 yolcusuyla denizin ortasında kaldı.
Sabah saat 07.00 seferini gerçekleştirmek üzere 140 yolcu ve 46 araç ile Gökçeada Kuzu Limanı'ndan Kabatepe'ye hareket eden Gökçeada-1 feribotu, Kabatepe Limanı'na 1.5 mil kala arızalandı. Kaptan ve mürettebat, makinelerde meydana gelen arızayı onarmak için çalışma başlattı. Gestaş Deniz Ulaşım A.Ş. yetkilileri, saat 08.20'de stop eden makinelerin arızasının onarılması için çalışmaların sürdüğünü, feribotun herhangi bir tehlikesinin bulunmadığını belirtti.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

tıbbi adaçayı, Gaziantep Adliyesi, halep belgeseli, halepçe katliamı resmi, kapalıçarşı yurdu, istiklal caddesi şiir, ali erdoğan info, abdullah gül şövalye nişanı, masaüstü bilgisayar ısınıyor ve kapanıyor, karadeniz nalbur, defile soyunma odası, muratpaşa zabıtası, ahmet toptaş kitap, osmancık devlet hastanesi eleman alımı, mazıdağı devlet hastanesi iletişim, mustafa aktaş istanbul üniversitesi, türkçe öğretmeni,