HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - GAZİANTEP
04 Nisan 2015 - 07:20:41
Gaziantep'te patlama sesinden korkan kedi
Gaziantep'te aydınlatma direğinin yanına bırakılan şüpheli paket fünye ile patlatıldı. Patlatılma anında olay yerinde bulunan bir kedinin yaşadığı korku ise kameralara yansıdı.

0
Gaziantep'te aydınlatma direğinin yanına bırakılan şüpheli paket fünye ile patlatıldı. Patlatılma anında olay yerinde bulunan bir kedinin yaşadığı korku ise kameralara yansıdı.
Edinilen bilgiye göre, Gaziantep'in en işlek caddelerinden biri olan Bahçelievler Mahallesi Başkarakol Kavşağı'nda şüpheli poşet paniği yaşandı. Gaziantep Lisesi önündeki trafik lambalarının hemen yanında bulunan aydınlatma direğinin dibine bırakılan şüpheli poşet polisi alarma geçirdi. Polisler, bomba ihtimaline karşı güvenlik şeridi çekerek yolu trafiğe kapattı. Olay yerine çağrılan bomba imha uzmanları yaptıkları incelemenin ardından şüpheli poşeti fünye ile patlattı. Patlatma esnasında olay yerinde bulunan bir kedinin yaşadığı korku ise kameralara yansıdı. Patlama sesiyle birlikte havaya zıplayan kedi, kaçarak olay yerinden uzaklaşırken poşetin içinden çocuk kıyafetleri çıktığı belirlendi.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
(İHA)
HABERİN DİĞER RESİMLERİ
Aramalar:
Nedo By Nedret Taciroğlu,
Musa Çam,
çeşme çilingir,
eindhoven üzletek,
diyarbakır gsim,
tanap müteahhit,
gölbaşı hayvan barınağı,
ege üniversitesi hastanesi satınalma,
zumba ronaldo,
yeditepe üniversitesi inşaat mühendisliği,
fethiye göbün koyu,
av. hatice kaya,
bolu dağı yol durumu canlı,
beylikova belde ve köyleri,
cebeci yazlık satılık,
joueur yatabare,
etimesgut otel fiyatları,