Cumartesi21.09.2024
HABERLER - DÜNYA - FRANSA - STRASBOURG
15 Kasım 2015 - 08:26:06

Fransa'da tren raydan çıktı: 10 kişi öldü

Fransa'nın Strasbourg kenti yakınlarında bir trenin raydan çıkması sonucu 10 kişi hayatını kaybetti, 32 kişi de yaralandı.
Fransa'da tren raydan çıktı: 10 kişi öldü 0 Fransa'nın Strasbourg kenti yakınlarında bir trenin raydan çıkması sonucu 10 kişi hayatını kaybetti, 32 kişi de yaralandı.
Fransa'da Strasbourg yakınlarında, yüksek hızlı trenin, test sürüşü sırasında raydan çıkması sonucu tren personeli 10 kişi hayatını kaybederken, 32 kişi de yaralandı. Olay yerine sevk edilen kurtarma ekipleri, yaralıları helikopterlerle çevredeki hastanele götürdü.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Mudanya Devlet Hastanesi Yaşatma Derneği, otomobille çarpışan motosiklet, ergin ataman ne dedi, yatağan esnaf odası, odessa havalimanı, sivas belediyesi danışma hattı, elektrik tellerinin kış aylarında gerginleşmesi, mikrobik dizanteri, ısparta devlet hastanesi ahmet ince, işçi bayramı istanbul, osmanlı üzüm hoşafı, demokrasi ve insan hakları nedir, menemen ızmır, aşti çerkeş seyahat, bayraklı satılık ofis, melih gökçek ile ilgili haberler, bursa büyükşehir belediyesi cenaze nakil,