Pazartesi30.09.2024
HABERLER - MAGAZİN - TÜRKİYE - İSTANBUL
25 Mart 2015 - 09:36:11

Evleneceksen Gel programındaki cimri damat adayı şoke etti

Evleneceksen Gel programında cimri damat adayı izleyenleri şok etti.
Evleneceksen Gel programındaki cimri damat adayı şoke etti 0 Evleneceksen Gel programında cimri damat adayı izleyenleri şok etti.
Show TV'de yayınlanan Seda Sayan ve Uğur Arslan'ın sunduğu Evleneceksen Gel programında ilginç anlar yaşandı. Yarışmacı Hayrettin bey ailesi ile tanıştırmak için yarışmada tanıştığı Serap hanımı Muğla'ya götürdü. Serap hanım kendisini 15 saat boyunca aç bırakan Hayrettin beye sitem etti. 15 saat boyunca aç kaldığını söyleyen Serap hanım "Hayrettin beye siz yemeyecekseniz yemeyin ama ben çok açım dedim ki kendisi benimle otobüs molalarında da gelmedi" dedi. Hayrettin bey ise kendisini "Her şey yemek yemek değildir. Otobüsle gidiyorduk kendi arabamızla değil" diye savundu.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Görükle, Şeyh Abdurrahman Alagöz, motor savaşı, tika destekleri, didim belediye başkanı iletişim, çerkes sürgünü siir, gaziosmanpaşa cafeler, kocasinan kayseri, barcelona elche maç sonucu, beyoğlu belediyesi kedi kısırlaştırma, tunçbilek madenciler mahallesi, büyükçekmece belediyesi kumburgaz, başbakanlık iletişim merkezi sorgulama, kasımpaşa vergi dairesi kodu, moskova antlaşmasının önemi kısaca, alabalık ilaçları, eren albayrak orduspor,