Pazar29.09.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - ERZURUM
22 Haziran 2015 - 14:22:57

Erzurum Palandöken'de göçük

Erzurum şehir merkezinde yağmur suyu ve atık suların ayrılması için yapılan menfez çalışmaları sırasında göçük meydana geldi. Göçük altında kalan 4 işçi kurtarılırken, toprak altındaki 1 işçinin kurtarılması için çalışmalara devam ediliyor.
Erzurum Palandöken'de göçük 0 Erzurum şehir merkezinde yağmur suyu ve atık suların ayrılması için yapılan menfez çalışmaları sırasında göçük meydana geldi. Göçük altında kalan 4 işçi kurtarılırken, toprak altındaki 1 işçinin kurtarılması için çalışmalara devam ediliyor.
Palandöken ilçesi Yenişehir semtinde meydana gelen olayın ardından Sivil Savunma Arama Kurtarma Birlikleri ve 112 sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Göçük altında çıkarılan 4 işçi hafif şekilde yaralanırken, göçük altındaki bir işçiyi kurtarmak için ekipler seferber oldu.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Balat Mahallesi, TÜİK, şişli sinerji, sofya siiri, hafız amir ateş, yeni asur imparatorluğu, bruno alves geçmişi, ildem raylı sistem, melikgazi gesi ildem anaokulu, nesrin cavadzade aslen nereli, polifenol en ingles, müjdat gezen bursa, doğu perinçek kime çalışıyor, boğmaca laboratuvar bulguları, derin futbol şubat, tuba büyüküstün parfümü, burada laf çok önder bekensir,