Cumartesi23.08.2025
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - ERZURUM
22 Haziran 2015 - 14:22:57

Erzurum Palandöken'de göçük

Erzurum şehir merkezinde yağmur suyu ve atık suların ayrılması için yapılan menfez çalışmaları sırasında göçük meydana geldi. Göçük altında kalan 4 işçi kurtarılırken, toprak altındaki 1 işçinin kurtarılması için çalışmalara devam ediliyor.
Erzurum Palandöken'de göçük 0 Erzurum şehir merkezinde yağmur suyu ve atık suların ayrılması için yapılan menfez çalışmaları sırasında göçük meydana geldi. Göçük altında kalan 4 işçi kurtarılırken, toprak altındaki 1 işçinin kurtarılması için çalışmalara devam ediliyor.
Palandöken ilçesi Yenişehir semtinde meydana gelen olayın ardından Sivil Savunma Arama Kurtarma Birlikleri ve 112 sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Göçük altında çıkarılan 4 işçi hafif şekilde yaralanırken, göçük altındaki bir işçiyi kurtarmak için ekipler seferber oldu.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Sermaye Piyasası Kurulu, Mihail Kornienko, doğum yardımı zamanaşımı, tuluyhan uğurlu piyano notaları, hasan şaş oğlu, ahmet çakar cep telefonu, ensar vakfı samandıra, maaş artışı için hangi sağlıkçı hangi bölümü okumalı, kayseri uygulama oteli, elazığ mustafa paşa mahallesinde kiralık evler, manisaspor haber, kumru emlak turgutlu, atina üniversitesi bölümleri, dizi oyuncusu olmak için hangi bölüm, ezgi mola soğuk, hastalık ve tedavileri, veba ilacı,