HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - DİYARBAKIR
06 Ağustos 2015 - 21:48:07
Diyarbakır Yenişehir'de PKK düğün bastı
Diyarbakır'da yüzü maskeli ve silahlı YDG-H'li grup, bir kına gecesini basarak savurdukları tehditlerle düğünü iptal ettirdiler.

0
Diyarbakır'da yüzü maskeli ve silahlı YDG-H'li grup, bir kına gecesini basarak savurdukları tehditlerle düğünü iptal ettirdiler.
Edinilen bilgilere göre olay, Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesine bağlı Seyrantepe semti Aziziye Mahallesi 600. sokakta meydana geldi. Sokakta bulunan evde kına gecesi yapan vatandaşlar halay çektikleri esnada yüzlerinde maske ve ellerinde uzun namlulu silah bulunan YDG-H'li bir grup kına gecesini basarak burada bulunanlara 'Düğün iptal olur, yoksa kan akıtırız' diyerek tehditler savundular. Yaşanan olay üzerine kına gecesi de bulunan bir anda sağa sola karışırken yapılan düğün iptal edilmesiyle grup evden ayrıldı.
Evden ayrılan YDG-H'li grup daha sonra Seyrantepe kavşakta güvenlik önlemi alan polis ekiplerine de ses bombası ve havai fişeklerle saldırmasıyla bölgeden kaçtı. Polis ekipleri düğün basan ve zırhlı ekip otolarına saldıran yüzü maskeli ve silahlı kişilerin yakalanması için çalışma başlattı.
(İHA)
Aramalar:
Dağ Hudut Karakolu,
FIBA Avrupa Başkanı,
samandağ devlet hastanesi hemşireleri,
mersin devlet hastanesi özürlü raporu,
rekor zeytin,
biksi fiyat,
hikmet onat kısaca hayatı,
tefenni yuvalak köyü,
türkiye basketbol ligi oyuncu istatistikleri,
bursa devlet hastanesi otobüs,
ataşehir kayışdağı inönü mah satılık daireler,
afganistan yas ilanı,
odtü vişnelik nedir,
motosiklet vergisi,
seyit onbaşı efsanesi,
ümit kocasakal hakkında,
fatih ışıklar konya kiralık daireler,