Cumartesi28.09.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - DİYARBAKIR
05 Ağustos 2015 - 15:23:46

Diyarbakır Hani'de çatışma: 2 uzman çavuş yaralandı

Diyarbakır'ın Hani ilçesinde bir grup terörist eş zamanlı olarak Hani Komando Taburu ile İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne roketatarlı saldırı düzenledi. Saldırıda 2 uzman çavuş hafif yaralanırken, teröristlerle çatışma çıktı.
Diyarbakır Hani'de çatışma: 2 uzman çavuş yaralandı 0 Diyarbakır'ın Hani ilçesinde bir grup terörist eş zamanlı olarak Hani Komando Taburu ile İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne roketatarlı saldırı düzenledi. Saldırıda 2 uzman çavuş hafif yaralanırken, teröristlerle çatışma çıktı.
Edinilen bilgiye göre, Diyarbakır'ın Hani ilçesinde Komando Taburu ile İlçe Emniyet Müdürlüğü binasına eş zamanlı saldırı yapıldı. Roketatarlı saldırıya güvenlik kuvvetlerinin anında karşılık vermesiyle çatışma çıktı. Bir süre devam eden çatışmanın ardından teröristler kaçarken, bölgede geniş kapsamlı operasyon başlatıldığı belirtildi. Saldırıda hafif yaralanan uzman çavuşların sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Berkin Elvan, Mehmet Yaşar Kaya, derik yavuzlar ilkokulu, kuşadası otobüs, yıldız savaşları altyazı, ege denizi tuzlumu, türkiye eskrim federasyonu, ibrahim tatlıses ümit dünyasında, menderes elektrik arıza, şenol ipek kimle evlendi, kemal derviş hangi ülke vatandaşı, olgar külçe, bakara suresi ve fazileti, hasan şaş ceza, altın uçlu hdmi, samet güzel sevgilisi, muş devlet hastanesi döner sermaye,