Cuma20.09.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - DİYARBAKIR
26 Temmuz 2015 - 22:10:11

Diyarbakır'da eylemciler ile polis arasında çatışma

Diyarbakır'ın çeşitli bölgelerinde yüzleri maskeli gruplar ile polis arasında çatışma çıktı.
Diyarbakır'da eylemciler ile polis arasında çatışma 0 Diyarbakır'ın çeşitli bölgelerinde yüzleri maskeli gruplar ile polis arasında çatışma çıktı.
Diyarbakır'da, Şanlıurfa'nın Suruç ilçesindeki bombalı saldırı ile son günlerde yapılan operasyonları protesto eden çeşitli gruplar kentin bazı bölgelerinde eylem yaptı. Bağlar ilçesi Emek Caddesi'nde bir araya gelen yüzleri maskeli bir grup, yolu barikat kurarak, kapattı. Sık sık slogan atan grup, kendilerine müdahale etmek için gelen zırhlı polis araçlarına taş ve molotofkokteylleri ile saldırdı. Polis de gruba, biber gazı ve tazyikli su ile müdahale etti. Bölgede gerginlik halen devam ederken, zırhlı polis araçları cadde ve ara sokaklarda devriye atıyor.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Bucak, Kartal Aydos Ormanı, ödül töreni haberleri, korkut center, lozan görüşmelerinde alınan kararlar, amasya otobüs, vatan şaşmaz cesur termal, mehmet erdoğan aksoy, kösem sultan gelinleri, real madrid maçı hangi kanalda, alanya kalesi giriş saatleri, gelibolu yarımadası gezilecek yerler, ali erdoğan trabzon karakol, ali demir nazilli, taksim eğitim ve araştırma hastanesi radyoloji sonuçları, hasan şaş istifa, sucuk özellikleri,