Cuma16.05.2025
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - DİYARBAKIR
30 Temmuz 2015 - 07:10:35

Diyarbakır Çınar'da polise saldırı: Polis Mehmet Uyar ve Osman Caran şehit oldu

Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde devriye görevi yapan polis aracına bir grup terörist tarafından silahlarla ateş açıldı. Olayda bir polis ve yoldan geçen iki vatandaş yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan polis memuru ve bir vatandaş hayatını kaybetti.
Diyarbakır Çınar'da polise saldırı: Polis Mehmet Uyar ve Osman Caran şehit oldu 0 Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde devriye görevi yapan polis aracına bir grup terörist tarafından silahlarla ateş açıldı. Olayda bir polis ve yoldan geçen iki vatandaş yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan polis memuru ve bir vatandaş hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre olay, Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde meydana geldi. İlçede devriye görevi yapan resmi polis aracı bir grup terörist tarafından otomatik silahlarla tarandı. Saldırıda, araç içerisinde bulunan bir polis memuru ile çevreden geçen iki vatandaş yaralandı.

Yaralılar, Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Ancak polis memuru Mehmet Uyar (30) ile yaralı vatandaş Osman Caran yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralı vatandaş İbrahim Turan'ın ise ameliyata alındığı öğrenildi.

Öte yandan, saldırı sonrasında ilçede geniş çaplı operasyon başlatıldı. Çok sayıda özel harekat polisinin katıldığı operasyon sürüyor.

(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Java motosiklet, dondurma sezonu, dumlupınar üniversitesi lojistik bölümü, kardemir karabükspor transfer, tüp bebek doktoru mustafa bahçeci, psikolojik rahatsızlıklar nasıl belli olur, yerli otomobilin özellikleri, roberto carlos fenerbahçe sözleri, hasan akgün hangi tarihte yapılan seçimler sonucunda seçilmiştir, kaçak çay zararlı, survivor jonathan penner, sınav basın yayın, galatasaray unutulmaz maçlar, internet sitesi domain, şam olayları, nalbur izmit, istanbul okullar tatil mi,