HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - ŞIRNAK
30 Mart 2015 - 21:59:34
Cizre'de bomba alarmı
Şırnak'ın Cizre ilçesinde yola bırakılan şüpheli paket paniğe neden olurken, bomba imha uzmanları paketi fünyeyle patlattı.

0
Şırnak'ın Cizre ilçesinde yola bırakılan şüpheli paket paniğe neden olurken, bomba imha uzmanları paketi fünyeyle patlattı.
Cizre'de saat 23.00 sularında Alibey Mahallesi Mithat Paşa Kız Meslek Lisesi önünden geçen caddeye bırakılan şüpheli paket çevredekilere korku dolu dakikalar yaşattı. Bir vatandaşın ihbarı üzerine polis harekete geçti. Şüpheli paketin bulunduğu alanda zırhlı araçlarla güvenlik önlemi alan polis, yolu trafiğe kapattı. Olay yerine gelen bomba imha uzmanları paket üzerinde ve çevresinde inceleme yaptıktan sonra şüpheli paketi fünye ile patlatarak etkisiz hale getirdi. Fünye ile patlatılan paketten boş dosya ve kağıt parçaları çıkarken, çevredeki esnaf ve vatandaşlar da rahat bir nefes aldı. Paketin imha edilmesinin ardından yaklaşık yarım saat trafiğe kapanan yol tekrar ulaşıma açıldı.
(İHA)
HABERİN DİĞER RESİMLERİ
Aramalar:
Ekrem İmamoğlu,
Erzurum'da kar yağışı,
gülhane askeri tıp akademisi hemşirelik giriş şartları,
hüseyin avni danyal trabzon,
saruhanlı icra müdürlüğü telefon,
beylikova uzunburun köyü,
sonay dikkaya kaç yaşında,
erbil lokanta,
rıdvan dilmen şişe fırlattı,
kozmik odada arama yapan hakim,
türkçe takıntılı oyuncular,
fildişi sahili dünyanın hangi kıtasında bulunur,
işçi bayramı nerden geldi,
av tüfeği poligon istanbul,
motosiklet dersi,
ereğli radyo televizyon,
pilav oyunu,