Cumartesi23.08.2025
HABERLER - GENEL - TÜRKİYE - BURSA
26 Temmuz 2015 - 10:34:13

Bursa Osmangazi'de esnaf, turisti öldüresiye dövdü

Bursa'da kebap yemek için lokantaya giden Arap turist, verdiği sipariş geç kaldığı için kalkmak isteyince iş yeri çalışanları tarafından hastanelik edildi.
Bursa Osmangazi'de esnaf, turisti öldüresiye dövdü 0 Bursa'da kebap yemek için lokantaya giden Arap turist, verdiği sipariş geç kaldığı için kalkmak isteyince iş yeri çalışanları tarafından hastanelik edildi.
Olay, merkez Osmangazi ilçesi Cumhuriyet caddesi üzerindeki bir lokantada gerçekleşti. Edinilen bilgiye göre, gezmek için Bursa'ya gelen Arap turist, Bursa'nın meşhur kebabını yemek için bir lokantaya girdi. Verdiği sipariş gecikince kalkmak isteyen turist, iş yeri çalışanları tarafından sert bir dille uyarıldı. Yaşananlar karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen turist, dükkandan çıktığı esnada çalışanlar tarafından sert cisimlerle saldırıya uğradı.
Ne olduğunu anlam veremeyen Arap turist kaçmaya başladı. 15 metre ileride yakaladıkları Arap turisti feci şekilde döven işletmecileri çevredeki vatandaşlar sakinleştirdi. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, Arap turisti en yakın hastaneye kaldırdı.
Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Havara köyü, UEFA Avrupa Ligi kupası, kelebeğin rüyası cevahir, etimesgut iş bankası, ergenekon sanıklarına tahliye, astana rakım, grip virüsü türleri, kahramanmaraşspor ürünleri, adapazarı kaymakamlık binası, kuşadası yemek, polifenol hidrosoluble, siverek randevu, hukuk muhakemeleri kanunu bilirkişi yönetmeliği, schalke şampiyonlar ligi puan durumu, inegöl mobilya firmaları, anadolu ajansı haber botu, çorba dünyası,