HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - BURSA
25 Haziran 2015 - 17:43:35
Bursa Nilüfer'de inşaat çöktü
Bursa'nın merkez Nilüfer ilçesinde bir inşaatta meydana gelen göçükte iki işçi yaralandı. Yaralılardan birisi ekipler tarafından kısa sürede kurtarılırken, göçük altında kalan diğer işçi de yarım saatlik çalışmanın ardından hastaneye kaldırıldı.

0
Bursa'nın merkez Nilüfer ilçesinde bir inşaatta meydana gelen göçükte iki işçi yaralandı. Yaralılardan birisi ekipler tarafından kısa sürede kurtarılırken, göçük altında kalan diğer işçi de yarım saatlik çalışmanın ardından hastaneye kaldırıldı.
Alınan bilgiye göre, Beşevler Yıldırım Caddesi'nde bir inşaata beton dökerken göçük meydana geldi. İşçilerden birisi kısa sürede yaralı olarak kurtarıldı. Ancak kalıp, köpük ve demirlerin altnda kalan diğer işçi ise ağır yaralandı. Göçük altındaki işçiyi kurtarmak için AFAD, UMKE, Bursa Büyükşehir Belediye İtfaiye Ekipleri ve Nilüfer Arama Kurtarma ekipleri seferber oldu. Olay yerine vinç çağrıldı. Vinç yardımıyla demir yığınlar kaldırıldı. Yarım saatlik çalışmayla ağır yaralı işçi de ambulansla Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne kaldırıldı.
Polis ve AFAD ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattılar.
(İHA)
HABERİN DİĞER RESİMLERİ
Aramalar:
Adem Erdoğan,
Moestafa El Kabir,
anadolu adalet sarayı personel listesi,
masaüstü bilgisayar kasasız,
necip uysal doğum günü,
genelkurmay başkanlığı hangi kuruma bağlı,
altay maçı,
moskova devlet üniversitesi,
hüseyin kıvrıkoğlu paşa,
ingilizce şehir tanıtımı,
rasim ozan kütahyalı alkışlarla yaşıyorum,
hayvan sevgisi puzzle,
kışlık lastik ankara,
kemer ölçüsü,
manisa turgutlu devlet hastanesi adresi,
güllük limanı uydudan göster,
el arabası oyunu okul öncesi,