Cumartesi05.10.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - BURSA
28 Nisan 2015 - 21:29:23

Bursa'da Fenerbahçe otobüsüne saldırı

Ziraat Türkiye Kupası'nda Bursaspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'nin otobüsüne, Bursa Atatürk Stadyumu'na geldiğinde kapalı spor salonu tarafından bazı taraftarlar tarafından pet şişe atıldı. Pet şişe atan taraftarlar polisin müdahalesi sonrası olay yerinden uzaklaştı.
Bursa'da Fenerbahçe otobüsüne saldırı 0 Ziraat Türkiye Kupası'nda Bursaspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'nin otobüsüne, Bursa Atatürk Stadyumu'na geldiğinde kapalı spor salonu tarafından bazı taraftarlar tarafından pet şişe atıldı. Pet şişe atan taraftarlar polisin müdahalesi sonrası olay yerinden uzaklaştı.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Özgür Çevik, Özgecan Aslan cinayeti, tek yumurta ikizleri telepati, kadıköy şarkı sözü, bilgisayar operatörlüğü ve teknikerliği maaşları, hakan hatipoğlu ne kadar kazandı, topkapı led tabela, kırgızca ninni, uçuş simülatörü nasıl kullanılır, el arabası bileşik makine midir, ankara arena spor salonu kutlu doğum programı, mardin uçak bileti, üsküdar bıçaklı kavga, rüya gülpınar, durmuş yılmaz karısı, ısparta salsa, özel harekat atış,