Çarşamba02.10.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - BİNGÖL
14 Ağustos 2015 - 17:58:41

Bingöl'de çatışma: 2 özel harekat polisi yaralandı

Bingöl'de güvenlik kuvvetleri ile bir grup terörist arasında çıkan çatışmada 2 özel harekat polisi hafif şekilde yaralandı.
Bingöl'de çatışma: 2 özel harekat polisi yaralandı 0 Bingöl'de güvenlik kuvvetleri ile bir grup terörist arasında çıkan çatışmada 2 özel harekat polisi hafif şekilde yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Bingöl merkez Alıncık köyü kırsalında bir grup teröristin olduğu duyumu üzerine bölgeye operasyon düzenlendi. Polis özel hareket ve jandarma özel harekat timlerinin düzenlediği operasyon sırasında teröristler tarafından güvenlik kuvvetlerine ateş açıldı. Saldırıda 2 özel harekat polisi hafif şekilde yaralandı. Güvenlik kuvvetlerinin anında karşılık vermesinin ardından çatışma çıktı. Çatışmanın devam ettiği bildirildi.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

İznik Kalesi, Benfica, motor nöron hastalıkları, deniz müzesi satış, van kalesi gezi yazıları, moda bagno, elazığ oymaağaç köyü, elektrikli araçlar neden önemlidir, ayasofya müzesi trabzon, izzettin doğan ve kardeşleri, erenler köyü cayeli, uğur arslan sözleri, uzun bacak dekolteli elbiseler, mehmet aygün superonline, kösem sultan ne zaman öldü, tifüs korunma yolları, flamingo taksim,