Cuma20.09.2024
HABERLER - GENEL - TÜRKİYE - BİLECİK
18 Haziran 2015 - 16:12:00

Bilecik'te dolu yağdı

Bilecik'te sicim gibi yağan dolu araçlara hasar verirken bir evin bahçesinde bulunan şemsiyeyi 5 dakikada kullanılmaz hala getirdi.
Bilecik'te dolu yağdı 0 Bilecik'te sicim gibi yağan dolu araçlara hasar verirken bir evin bahçesinde bulunan şemsiyeyi 5 dakikada kullanılmaz hala getirdi.
Bugün öğleden sonra Bilecik'te yağan dolu şehrin sokaklarını bembeyaz hale getirirken, bir evin bahçesinde bulunan şemsiyeyi 5 dakika içinde kullanılmaz hale geldi. Amatör bir kameraman tarafından çekilen görüntülerde sokakların yağan dolu sonrası sel ve kaldırımların sanki kar yağmış gibi bembeyaz oluşu var.
Ayrıca görüntülerde, sicim gibi yağan ve kurşun gibi yere vuran dolu parçacıklarının 5 dakika içinde bahçede bulunan büyük şemsiyeyi nasıl kullanılmaz hala getirişini gözler önüne seriyor.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Bilecik'te dolu yağdı Bilecik'te dolu yağdı Bilecik'te dolu yağdı Bilecik'te dolu yağdı

Yorum Yaz:



Aramalar:

Başkanlık Divanı, Fatih Endüstri Meslek Lisesi, karaburun zıpkınla balık avı, çankırı ılgaz devlet hastanesi doktorları, dizi oyuncusu sözleşme örneği, maliye bakanı adı ne, ege üniversitesi hastanesi varis tedavisi, dokunmatik ekran için eldiven, büyükçekmece belediyesi yol tarifi, bademli villa villa, ekrem çelebi hani nerde babam, konya trafik kazası, şişhane otobüsleri, mehmet baransu bavul, ece temelkuran tek tabanca, bolu dağı petlas, amasya can sürücü kursu,