Pazar29.09.2024
HABERLER - GENEL - TÜRKİYE - İSTANBUL
27 Kasım 2015 - 21:02:02

Başsavcılıktan Can Dündar açıklaması: Görüntülerin nereden temin edildiği araştırılıyor

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Can Dündar ve Erdem Gül'ün tutuklandığı soruşturmanın anayasal teminat altında bulunan 'basın özgürlüğü' ile hiç bir ilgisi bulunmadığını belirtti.
Başsavcılıktan Can Dündar açıklaması: Görüntülerin nereden temin edildiği araştırılıyor 0 İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Can Dündar ve Erdem Gül'ün tutuklandığı soruşturmanın anayasal teminat altında bulunan 'basın özgürlüğü' ile hiç bir ilgisi bulunmadığını belirtti.
Açıklamada, şüphelilerin yayınladıkları görüntüleri nereden temin ettiklerine yönelik soruşturmanın devam etmekte olup en kısa zamanda sonuçlandırılacağı kaydedildi.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

İdil, Yağış, seyhan jandarma misafirhanesi, taşlıçay jandarma komutanlığı, uzungöl belgeseli, berkin elvan zayıfladı, beyin ölümü makale, istasyon mahallesi halkalı posta kodu, çanakkale boğazı hangi bölgemizdedir, yalova belediye başkanı yakup koçal, adli tıp yaralar, düzce cumhuriyet başsavcılığı, ankara arena spor salonu oturma düzeni, trabzonspor nostalji, kazakistan müzik, kestel köyü, spil milli parkı evleri,