HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - BURSA
07 Mayıs 2015 - 08:33:24
Balıkesir'de tavuk döner zehirlenmesi ve kuş gribi paniği
Balıkesir'de yaşanan kuş gribi vakasının ardından Bursa'da 4 öğrencinin tavuk döner yedikten sonra zehirlenmesi korkuya neden oldu.

0
Balıkesir'de yaşanan kuş gribi vakasının ardından Bursa'da 4 öğrencinin tavuk döner yedikten sonra zehirlenmesi korkuya neden oldu.
Balıkesir'in Bandırma ilçesindeki bir besi çiftliğinde kuş gribi virüsü tespit edilmesi üzerine bölge 3 gün önce karantinaya alınmıştı. Edincik kırsal mahallesindeki çiftliklerin çevresinde giriş ve çıkışlar yasaklanırken, Bursa'da 4 öğrencinin tavuk döner yedikten sonra zehirlenmesi korku dolu anların yaşanmasına sebep oldu.
Edinilen bilgiye göre, BTSO Hayri Terzioğlu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencilerinden Y.C., M.Ö., İ.C.Y. ve F.Y. öğle molasında okulun arka sokağında bulunan büfede tavuk döner yedi. Daha sonra okula gelen öğrenciler kısa süre sonra fenalaştı. Öğretmenleri ve arkadaşlarının ihbarıyla olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, öğrencileri Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Hastanede serum takılarak müşahede altına alınan öğrencilerin sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. Büfenin ise tavuk döner satışı yasaklandı. Olay yerine gelen ekipler tavuk dönerden numune aldı.
(İHA)
Aramalar:
köy mezarlığı,
Nurhayat Altun,
hurdacı arabası satılık,
oto kiralama sözleşmesi,
monaco rainier,
yeşil çay pudrası,
zeliha berksoy akademi,
metin soylu kayseri,
çiğli fizik tedavi merkezi,
hamburg öz urfa,
bollywood kolaj,
ayvacık mesleki ve teknik anadolu lisesi,
çapa tıp fakültesi hastanesi gastroenteroloji,
viranşehir devlet hastanesi ortopedi,
zihinsel engelli bireylerin özellikleri,
saruhanlı cumhuriyet ortaokulu,
akpınar lokantası akçaabat,