Cumartesi27.09.2025
HABERLER - POLİTİKA - TÜRKİYE - ANKARA
16 Mart 2015 - 21:51:08

Bakanlar Kurulu Ahmet Davutoğlu başkanlığında toplandı

Bakanlar Kurulu, Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında toplandı.
Bakanlar Kurulu Ahmet Davutoğlu başkanlığında toplandı 0 Bakanlar Kurulu, Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında toplandı.
Bakanlar Kurulu toplantısı, Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında başladı. Toplantıda, çözüm süreci başta olmak üzere atılması gereken adımlar, ekonomideki gelişmelere bağlı olarak ise Merkez Bankası'nın faiz kararının ele alınması ve bu bağlamda Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in toplantıda kabineyi bilgilendirmesi bekleniyor. Bir diğer gündem maddesi de IŞİD'le mücadele olacak.
Sınırlardaki son durum ve Eğit-Donat ile ilgili Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz'ın da toplantıda bilgilendirme yapacağı kaydediliyor.
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, Adalet Bakanı Kenan İpek ve İçişleri Bakanı Sebahattin Öztürk, Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya ilk kez katıldı.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Setbaşı Köprüsü, Fevzi Çakmak Mahallesi, fildişi sahili bayrağının anlamı, fatih sultan mehmet vakıf üniversitesi iş güvenliği, şalgam vikipedi, altan tan nerde yazıyor, arena spor salonu denizli, marmara üniversitesi rehberlik ve psikolojik danışmanlık, alışveriş merkezi oyun, ankara plaka, lale ılgaz vikipedi, orhangazi üniversitesi puanları, nalbur oyunları, hino hafriyat kamyonu, düzce sinema, sabancı üniversitesi nasıldır, burhan doğançay ne zaman öldü,