Pazar29.09.2024
HABERLER - DÜNYA - TÜRKİYE - İSTANBUL
05 Temmuz 2015 - 10:20:29

ATV kazası

Mısır'da iki arkadaşın ATV ile yaptığı tehlikeli hareketler pahalıya mal oldu. Aracın ön tarafını kaldırarak otoyolda ilerleyen iki kafadar, Yük taşıyan bir TIR'a arkadan böyle çarptı. Kazazedelerin akıbeti bilinmezken, o anlar amatör bir kamera tarafından saniye saniye kaydedildi.
ATV kazası 0 Mısır'da iki arkadaşın ATV ile yaptığı tehlikeli hareketler pahalıya mal oldu. Aracın ön tarafını kaldırarak otoyolda ilerleyen iki kafadar, Yük taşıyan bir TIR'a arkadan böyle çarptı. Kazazedelerin akıbeti bilinmezken, o anlar amatör bir kamera tarafından saniye saniye kaydedildi.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Topçular feribot iskelesi, Mustafa Çöl, gökhan gönül resmi, memeliler türü, erdem beyazıt ölümsüzlüğü tattık, bakara suresi fatih çollak, olimpiyat stadı otel, sabancı vakfı online proje başvuru sistemi, askon vakioveikkaus, yemen gezisi, fenerbahçe çaykur rize, abdil celil öz nerelidir, botaş yapracık, harmandalı türleri, dürbünlü oyuncak silah gittigidiyor, kraliçe hecelerine nasıl ayrılır, doğu perinçek cemaat açıklaması,