HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - ANTALYA
26 Nisan 2015 - 21:45:00
Antalya Manavgat'ta trafik kazası
Antalya Manavgat'ta pikniğe giderken meydana gelen trafik kazasında camdan fırlayıp kafasını refüjdeki palmiyeye vuran 1 kişi hayatını kaybetti.

0
Antalya Manavgat'ta pikniğe giderken meydana gelen trafik kazasında camdan fırlayıp kafasını refüjdeki palmiyeye vuran 1 kişi hayatını kaybetti.
Kaza, Hardford Caddesi ile Sorgun-Titreyengöl yolunun birleştiği kavşakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Sorgun istikametinden Titreyengöl istikametine seyir halindeki Fatma Nur Uçar idaresindeki 07 LF 802 plakalı otomobil Turizm Otelcilik Meslek Lisesi'ni yaklaşık 100 metre geçtikten sonra orta refüje çarparak takla attı ve ters dönerek bir süre sürüklendikten sonra kaldırıma çarparak durabildi. Kaza sırasında otomobilin arka koltuğunda bulunan 18 yaşındaki Emine Göksay, otomobilin camından fırlayarak orta refüjde bulunan palmiyeye kafasını çarparak ağır yaralandı. Otomobili kullanan Fatma Nur Uçar kazayı sıyrıklarla atlatırken, yine otomobilde bulunan Burcu Yıldırım ise hafif yaralandı. Ağır yaralanan ve olay yerinden geçen vatandaşların hayatını kaybettiğini gözlemledikleri Emine Göksay'ın, tesadüf eseri kaza yerinden geçmekte olan Dr. Mustafa Er'in müdahalesi sonucunda hayata döndüğü bildirildi. 112 ambulansı ile Manavgat Devlet Hastanesine kaldırılan talihsiz kız, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
(İHA)
HABERİN DİĞER RESİMLERİ
Aramalar:
Diyarbakır Kalesi,
Topçular Jandarma Karakolu,
karabük demir çelik özelleştirme,
türkiye cumhuriyeti valileri,
mehmet kaymak otomotiv,
nevruz bayramı kimler kutlar,
avrupa birliği bakanlığı amblemi,
deniz baykal doğum tarihi,
yenişehir ilçe milli eğitim,
mudanya teleferik,
danimarka milli takımı kadrosu,
oktay vural instagram,
biksi silah,
alkol kontrolü itiraz,
altındağ örnek mahallesi satılık daire,
deccal bebek nerede doğdu,
kepez varsak,