Pazar15.06.2025
HABERLER - GENEL - TÜRKİYE - ANKARA
25 Kasım 2015 - 15:42:02

Ankara'da patlama oldu mu?

Ankara Valiliği, kentte patlama olduğu söylentileriyle ilgili, "Şuana kadar güvenlik birimlerimize, 112 ve 155 hatlarımıza herhangi bir ihbar ulaşmamıştır" açıklamasında bulundu.
Ankara'da patlama oldu mu? 0 Ankara Valiliği, kentte patlama olduğu söylentileriyle ilgili, "Şuana kadar güvenlik birimlerimize, 112 ve 155 hatlarımıza herhangi bir ihbar ulaşmamıştır" açıklamasında bulundu.
Ankara Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, sosyal medyada ve bazı internet sitelerinde Ankara'da patlama meydana geldiği yönündeki iddialarla ilgili olarak, "Ankara ilimizde bir patlama olduğuna dair haberler yer almaktadır. Şuana kadar güvenlik birimlerimize, 112 ve 155 hatlarımıza herhangi bir ihbar ulaşmamıştır. Konu ile ilgili bir gelişme olduğu takdirde Valiliğimizce açıklama yapılacaktır" denildi.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Bafra Devlet Hastanesi, Hakkı Eraslan, kaçak sigara bitlis, bademli biyoteknoloji, askon konya şubesi, isveç vatandaşı olma şartları, beyhekim devlet hastanesi zeki altındağ polikliniği, survivor selim nadya, kabataş lisesi, game of thrones jenerik, burdur belediyesi aday adayları, çağlayan adliyesi savcıları, bachata nasıl ortaya çıktı, cankur yakup, zonguldak sürücü kursu, alanya kalesi kapanış saati, recep tayyip erdoğan üniversitesi staj dosyası,