Pazar29.09.2024
HABERLER - GENEL - TÜRKİYE - ANTALYA
30 Nisan 2015 - 15:04:52

Amatör balıkçıdan 65 kilo orkinos

Antalya'nın Alanya ilçesinde amatör bir balıkçı, 65 kilogram ağırlığında orkinos cinsi bir balık tuttu.
Amatör balıkçıdan 65 kilo orkinos 0 Antalya'nın Alanya ilçesinde amatör bir balıkçı, 65 kilogram ağırlığında orkinos cinsi bir balık tuttu.
Alınan bilgiye göre, amatör balıkçı olan Hilmi Erkuş, dün sabah saatlerinde teknesiyle Konaklı Mahallesi'nden denize açıldı. 1 yıldır amatör olarak balık tutan Erkuş, daha önce 6 kilo kuzu ve 3 kilo ağırlığında grida cinsi balık tuttuğu noktada bu defa 65 kilo ağırlığında bir orkinos yakaladı. Yaklaşık 45 dakika boyunca balıkla mücadele eden Erkuş, sonunda balığı tekneye almayı başardı. Erkuş, tuttuğu balıkla arkadaşlarına ziyafet çekti.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Amatör balıkçıdan 65 kilo orkinos Amatör balıkçıdan 65 kilo orkinos

Yorum Yaz:



Aramalar:

Toplum Destekli Polislik Bürosu, Işık Varol, tarabya vilayet evleri, birinci dünya savaşı ile ilgili sorular, parlamentonun önünde harakiri, devlet memurları kanunu bakmakla yükümlü, gaziantep üniversitesi myo, kazakistan uyku hastalığı, tekkeköy hava durumu, istiklal marşı uzun, antalya şifa hastanesi, kapalıçarşı cumhuriyet altın fiyatı, çanakkale türküsü önemi, aile ve sosyal politikalar bakanlığı projeleri, dolu pedallı traktör, mehmet topal kalede, ümmühan zeybek,