Pazar08.06.2025
HABERLER - DÜNYA - ALMANYA - BERLİN
17 Mart 2015 - 10:31:22

Alman Havayolu Şirketi Lufthansa pilotları grev yapıyor

Alman Havayolu Şirketi Lufthansa'da çalışan pilotlar, yarın kısa ve orta menzilli uçuşlarda bir günlük greve gidiyor.
Alman Havayolu Şirketi Lufthansa pilotları grev yapıyor 0 Alman Havayolu Şirketi Lufthansa'da çalışan pilotlar, yarın kısa ve orta menzilli uçuşlarda bir günlük greve gidiyor.
Avrupa'nın en büyük havayolu şirketi olan Lufthansa Havayolları'nda çalışan pilotlar, yarın greve gideceklerini bildirdi. Alman Pilot Sendikası Cockpit tarafından yapılan açıklamada, erken emeklilik maaşları üzerinde bir süredir anlaşma sağlanamaması nedeniyle grev kararı alındığı kaydedildi. Almanya genelinde 24 saat boyunca geçerli olacak grevin, havayolu şirketinin yan kuruluşu olan Germanwings ve Eurowings'i etkilemeyeceği bildirildi. Açıklamada, havayolunun genç pilotlara daha cazip çalışma koşulları sunmak istediği kaydedildi. Havayolunun, 55 yaşında emekli olan pilotların emeklilik yaşı 65'e çıkarılana kadar yüzde 60'a varan maaş ödeneklerinin azaltılmasını talep ettiği öğrenildi.
Emeklilik koşullarının değiştirilmesini isteyen havayolu pilotları, geçtiğimiz yıldan bugüne zaman zaman grev kararı almıştı.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Buruncuk, Mert Altan Sarıyıldız, anemon otel ordu, un çorba tarifleri, akdeniz üniversitesi hastanesi radyoloji bölümü, sucuk fiyatı, adıyaman üniversitesi ziraat fakültesi var mı, istanbul devlet tiyatrosu arşiv, ankara üniversitesi iletişim, yeşil çay reflüye iyi gelirmi, fransa zulmü, terör örgütü kanunu, bursa spor, bayrampaşa nüfus, sabah şerifleriniz hayırlı olsun ne demek, bekir coşkun fethullah gülen, ten ten döner,