Pazar22.09.2024
HABERLER - POLİTİKA - TÜRKİYE - ANKARA
28 Nisan 2015 - 08:28:57

AK Parti'nin yeni reklam filmi

AK Parti'nin yeni reklam filminde, 28 Şubat sürecinde oluşturulan ikna odalarının başrol oyuncularından CHP Milletvekili Nur Serter'e gönderme yapıldı.
AK Parti'nin yeni reklam filmi 0 AK Parti'nin yeni reklam filminde, 28 Şubat sürecinde oluşturulan ikna odalarının başrol oyuncularından CHP Milletvekili Nur Serter'e gönderme yapıldı.
Seçim reklamında 28 Şubat mağduru başörtülü bir öğrencinin dramı ve AK Parti ile yeniden üniversiteye dönüp mezun olması anlatılıyor. 28 Şubat sürecinin ikna odalarının da yer aldığı filmde, dönemin İstanbul Üniversitesi Rektör Yardımcısı Nur Serter'e de gönderme yapılıyor. Serter'e birebir benzeyen bu kişinin, bir öğrenciye başörtüsünü çıkararak okula girmesi yönünde telkinde bulunduğu görülüyor.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

AK Parti'nin yeni reklam filmi AK Parti'nin yeni reklam filmi AK Parti'nin yeni reklam filmi

Yorum Yaz:



Aramalar:

işsizlik oranı, Muncurlu köyü, sinan engin cizre, alışveriş siteleri ayakkabı oyunları, orman haftası günü ile ilgili şiirler, taylan tanay radikal iki, atletico mineiro ponte preta, germencik pazarı, yıldızeli nereye bağlı, zumba pantolonu, seyit onbaşı ilkokulu avcılar, pazarcılar nereden mal alır, diyetisyen rehberi, hamza yerlikaya memleketi, ereğli özel echomar hastanesi, beyin ölümü yönetim süreci talimatı, vedat yıldırım ogit,