Cumartesi29.06.2024

Rus kozmonot

Rus kozmonot haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Yuri Gagarin

20 kozmonot ile Sovyet uzay programına seçilen Gagarin bütün testleri http:// cosmoworld.ru/spaceencyclopedia/gagarin/index.shtml?doc10.html.

Valentina Tereşkova

7, emekli Sovyet kozmonotu, uzaya çıkan ilk kadın. Rus halkının ve dünya kamuoyunun gözünde Tereşkova, Gagarin ve Aleksey Leonov gibi uzay.

Kategorirus Kozmonotlar

Rus kozmonotlar kategorisindeki sayfalar. Bu kategoride toplam 3 sayfa bulunmaktadır ve şu anda bunların 3 tanesi görülmektedir.

Rus Kozmonot

Rus kozmonot Yuri Gagarin 1965 yılında uzaya giden ilk insan unvanını alarak tarihe geçmişti. Gagarin uzay yolculuğundan tam üç yıl sonra 27 Mart 1968 de.

Oktay Tınaz Rus Kozmonot Yuri Gagarin Uzay'a Çıkan İlk İnsan

her kozmonot native olarak rustur, çünkü kozmonot bu mesleği icra edenlere birazcık hatalı bir durum; rus kozmonotu diye bir şey olmaz çünkü kozmonot.

Rus Kozmonot

Amerikalı Scott Kelly ve Rus Mikail Kornienko Mart ayında Uluslararası Uzay İstasyonu na giderek uzun bir deneye başlayacak. Normalde uzay.

Abd'li Astronot İle Rus Kozmonot 1 Yıl Uzayda Yaşayacak

Gagarin in hemen ardından ABD li bir astronot olan Alan Shephard,. ye katılıyorum Yuri Gagarin rus kozmonotlar arasında şanslı olandı!

Uzaydaki İlk İnsan Yuri Gagarin

Yuri Alekseyeviç Gagarin, 9 Mart 1934 - 27 Mart 1968 yılları arasında yaşamış Rus kozmonot. 12 Nisan 1961 tarihinde, uzaya giden ilk insan unvanını aldı.

1