Cumartesi28.09.2024

Milli Kütüphane

Milli Kütüphane haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Milli Kütüphane Nasıl Gidilir?

Hizmetler, koleksiyonlar, Atatürk belgeliği yanı sıra katalog tarama, kitap ayırtma ve el yazması eserler ile ilgili e-uygulamalar bulunuyor.

Milli Kütüphane Başkanlığı

İstanbul daki kütüphanelerin %44.18 ini belediyelere bağlı kütüphaneler,. Mihrişah Sultan K-Eyüp Camii; Milli Saraylar Hazinei Hassa K-Dolmabahçe Sarayı.

İstanbul'daki Kütüphaneler Listesi

Beyazıt Devlet Kütüphanesi Ankara daki Milli Kütüphane gibi İstanbul un en büyük kitap ve bilgi birikimi olan kütüphanesi Beyazıt Devlet Kütüphanesi dir.

T.c. İstanbul Valiliği

Kitaplarla Yelken Açın : Dünya Çocuk Kitapları Haftası middot; KÜTÜPHANEMİZ ,EVE BAĞIMLI HASTA,YAŞLI VE ENGELLİLER İÇİN EVE KİTAP TESLİMİ YAPIYOR.

İstanbul Kütüphaneleri

7. Milli Kütüphane - İZMİR 8. İstanbul Araştırmaları Enstitüsü Kütüphanesi - İSTANBUL 9. Atatürk İl Kütüphanesi - İZMİR 10. Süleymaniye.

Hürriyet

ilk ve ortaöğretim öğrencileri milli kütüphaneden yararlanamazlar. arşiv niteliğinde olduğundan açık raf sistemi yoktur. kitaplar ve diğer yayınlar depolardadır.

Milli Kütüphane

MİLLİ KÜTÜPHANE. Kütüphanemiz. Milli Kütüphanenin Tarihçesi middot; Kütüphanemiz middot; Milli Kütüphanenin Görevleri middot; Kullanıcı Hizmetleri middot; Teknik Hizmetler.

Milli Kütüphane

Milli Kütüphane; her türlü ilim ve sanat çalışmalarını kolaylaştırmak maksadıyla araştırmacılara ve okuyuculara hizmet veren bir kurumdur. Ayrıca, milli kültür.

Milli Kütüphane Başkanlığı

MİLLÎ Kütüphane nin planladığı tıpkıbasım cinayetinden, yani bazı elyazmalarının tıpkıbasım adı altında perişan edilmesi hazırlıklarından.

Millî Kütüphane'nin Açtığı Yaraya Merhem Olacak Bir Liste

Milli Kütüphane Arşivine şu anda erişilemiyor. Lütfen daha sonra deneyiniz veya yöneticiye başvurunuz.

Çankaya ve Akyurt'ta trafik kazası: 2 ölü, 2 yaralı

ASAYİŞ

3456 Gün 14 Saat 24 dk. önce yayınlandı

1