Pazartesi30.09.2024

Kudüs Müftüsü

Kudüs Müftüsü haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Muhammed Emin El

1895/1897, Kudüs, Filistin - ö. 4 Temmuz 1974, Beyrut, Lübnan, Filistinli Müslüman lider. 1921 - 1948 yılları arasında Filistin baş müftüsü ve Filistin Ulusal .

Hitlerin Kudüs Müftüsü Emin El Hüseyni

emin el hüseyni büyük bir arap yurdu tabii ki almanya nın etkisinde kurmak isterken; bugünün imamı arapları amerikan etkisindeki türkiye nin yönetimi altında.

Kudüs Müftüsü

Hitler, Kudüs Müftüsü ile yaptığı görüşmede ülkesi için mühim bir problemi istişare etmek istiyordu.Adolf Hitler ile Kudüs Müftüsü nün Berlin de,.

Kudüs Müftüsü Ve Hitler

Kudüs Müftüsü Hacı Emin El Hüseyni. Bundan bir süre önce, ABD sokaklarında dolaşan otobüslerin bir kısmında yer alan ilanlar çok dikkat.

Murat Gülgör Kudüs Müftüsü Hacı Emin El Hüseyni

1895 – 1974 yılları arasında yaşamış filistin milliyetçisi ve kudüs müftüsü. osmanlı ordusunda topçu subayı olarak görev yapan el hüseyni, bir süre izmir de.

Emin El

TİKA tarafından düzenlenen program kapsamında Kudüs e gelen Nuri Pakdil, Mescid-i Aksa da cuma namazı öncesinde Kudüs Müftüsü.

Kudüs Müftüsü

Kudüs Müftüsü olarak anılan Muhammed Emin el Hüseyni 1895 -1974 Kahire de El-Ezher üniversitesinde bir yıl kadar İslam Hukuku okumuş;.

Hitlerin Müftüsü Hacı Emin Hüseyin

Adolf Hitler ile Kudüs Müftüsü nün Berlin de, bir istişare toplantısı yaparken çekilmiş bu fotoğrafı, sahaflarda zuhur etmeseydi hiçbir zaman.

Kudüs şairi Nuri Pakdil Kudüs'te

GENEL

3473 Gün 20 Saat 15 dk. önce yayınlandı

1