Perşembe10.10.2024

KPSS'deki usulsüzlük

KPSS'deki usulsüzlük haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Kpss'deki Usulsüzlük

Adalet ve Kalkınma Partisi Ak Parti Diyarbakır Milletvekili aday adayı Aydın Altaç, Kamu Personeli Seçme Sınavı nda KPSS usulsüzlük.

Gaziantep Kpss'de Usulsüzlük Soruşturması Güncel 136320

58 dak. önce Gaziantep teki bazı STK temsilcileri, 2010 yılı KPSS deki usulsüzlüklerin sonuna kadar üzerine gidilmesini istiyor - Bülbülzade Vakfı Başkanı.

Kpss'deki Usulsüzlük Soruşturması

2 Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, KPSS deki usulsüzlük soruşturmasıyla ilgili, Bu hırsızlığın içerisine girmiş olanlar, siyasi.

Kpss'deki Gülen Dosyası Paralel Yapı Savcısında

Eski ÖSYM Başkanı Demir, KPSS deki usulsüzlük iddiaları soruşturmasına ilişkin, 2010 daki KPSS de usulsüzlük yapıldığı iddialarına ilişkin.

Kpss'deki Usulsüzlük Operasyonu

6 ÖSYM ve KPSSi mi aramıştınız? KPSS deki usulsüzlük operasyonu haberi için hemen tıklayın!

Kpss'deki Usülsüzlük Operasyonu

Ankara ve Ispartai mi aramıştınız? KPSS deki usülsüzlük operasyonu haberi için hemen tıklayın!

Kpss'deki Kopya Skandalı Ösym'ye Sıçradı! Başkanlar İfadeye Çağrıldı

KPSS de usulsüzlük iddialarına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında eski ÖSYM Başkanları Ünal Yarımağan ve Ali Demir şüpheli

Fethullah Gülen'in Kpss'deki Dosyası 'paralel Yapı' Soruşturmasına

2010 daki KPSS de usulsüzlük iddialarına ilişkin yürütülen soruşturmada, 1 numaralı şüpheli olduğu belirtilen Fetullah Gülen hakkındaki dosya.

Kpss'deki Usulsüzlük Soruşturması

2 ANKARA AA - Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, KPSS deki usulsüzlük soruşturmasıyla ilgili, Bu hırsızlığın içerisine girmiş.

Eski Ösym Başkanı Bildiğim Ne Varsa Anlatacağım

23 Eski ÖSYM Başkanı Demir, KPSS deki usulsüzlük soruşturmasına ilişkin, Yargıya saygımız var. Bildiğimiz ne varsa anlatacağım ifadelerini.

Kpss'deki Usulsüzlük İddiaları Araştırılmalı

KPSS de usulsüzlükler olduğuna dair çok ciddi iddialar var. Personelmeb e ulaşan ve internet üzerinde yayılan e-postlardaki iddialar yenilir yutulur gibi değil .

'bildiğim Ne Varsa Anlatacağım'

23 Eski ÖSYM Başkanı Demir, KPSS deki usulsüzlük iddiaları soruşturmasına ilişkin, Yargıya saygımız var. Bildiğimiz ne varsa anlatacağım dedi.

Kpss'deki Usulsüzlük İddialarına İlişkin Soruşturmada Dikkat Çeken

KPSS de usulsüzlük iddialarına ilişkin soruşturma kapsamında, ÖSYM eski başkanları Ünal Yarımağan ve Ali Demir, şüpheli sıfatıyla ifadeye.

'kpss Şüphelilerinin 616'sı Devlet Memuru' Kpss'deki Usulsüzlük

KPSS deki usulsüzlük iddialarına ilişkin yürütülen soruşturmada şüphelilerin 616 sının devlet memuru olduğu açıklandı.

Kpss Deki Usulsüzlük

2010 kpss sınavındaki usulsüzlüğün ta kendisidir. onbinlerce insanın canını yakmıştır, yakıyordur, ağlatıyordur. nedir bu insanların canı? nedir ki? neden hakları.

Kpss' Deki 'usulsüzlük' İddialarında Şok Eden Ayrıntılar

6 KPSS de usulsüzlük yapıldığı iddialarına ilişkin yürütülen soruşturmada, eğitim bilimleri alanında 120 tam puan alan 350 adayın 70 inin.

Kpss Şüphelilerinin 616'sı Devlet Memuru

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, KPSS deki usulsüzlük iddialarına ilişkin soruşturmanın şüphelilerinden 616 sının devlet memuru olduğunu.

'kpss Şüphelilerinin 616'sı Devlet Memuru'

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, KPSS deki usulsüzlük iddialarına ilişkin soruşturmanın şüphelilerinden 616 sının devlet memuru olduğunu.

Nabi Avcı'dan Kpss'de Usulsüzlük Yorumu Hedefte Meb Olduğunu

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Avcı, KPSS deki usulsüzlük iddialarıyla ilgili, Bir tezgahın sonunda.

Kpss Soruşturmasında 32 Tutuklama

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, KPSS deki usulsüzlük iddialarına ilişkin soruşturmanın şüphelilerinden 616′sının devlet memuru olduğunu.

Eski ÖSYM Başkanı Ünal Yarımağan için tutuklama talebi

GENEL

3477 Gün 12 Saat 8 dk. önce yayınlandı

1