Pazar30.06.2024

kanser

kanser haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Kanser

Kanser, hücrelerde DNA nın hasarı sonucu hücrelerin kontrolsüz veya anormal bir şekilde büyümesi ve çoğalmasıdır. Günde vücudumuzda DNA da yaklaşık.

Kanser Türleri

Kanser. Kanser Nedir middot; Kanserden Korunma middot; Kanser Taramaları middot; Kanser Türleri middot; Kanser Tedavisi middot; Klinik Araştırmalar middot; Kanser ve Beslenme middot; Sağlık.

Kanser Nedir

Kelime anlamı olarak kanser, bir organ veya dokudaki hücrelerin düzensiz olarak bölünüp çoğalmasıyla beliren kötü urlara denir. Genel anlamda ise kanser.

Türkiye Halk Sağlığı Kurumu

Ulusal Kanser Haftası Kayıtçılık ve Tarama Eğitimleri 01-03 Nisan 2015 Programı açıklandı Ulusal Kanser Haftası Kayıtçılık ve Tarama Eğitimleri 01-03 .

Kanser Nedir

KANSER NEDİR? Konuyu Hazırlayan : Yük.Bio.Olcay Irmak. Vücudumuzda tüm organlar hücrelerden oluşur. Hücreler vücudumuzun en küçük yapıtaşlarıdır ve.

Kanser

Ünlü sanatçı Kayahan İstanbul da hayatını kaybetti. 2014 yılında 3. kez hastalığı tekrar eden Kayahan, kanser tedavisi görüyordu. Usta sanatçı.

Türkiye Kanserle Savaş Vakfı Ana Sayfa

Türkiye Kanserle savaş vakfı kanser, kanser türleri ve kanser hastaları hakkında bilgilere kolayca ulaşmamızı sağlayan ayrıca kanser hastaları ve yakınları için.

Türk Kanser Araştırma Ve Savaş Kurumu Derneği

Türk Kanser Araştırma ve Savaş Kurumu Derneği nden 2014 Kanser Araştırması; Ulusal Ulusal Kanser Haftası Kayıtçılık ve Tarama Eğitimleri; Sigara ve.

Kanser Haberleri

Kanser haberleri ve son dakika gelişmeleri için tıklayın! Kanser ile ilgili en son ve en güncel haber akışı Sabah ta.

Kanser Danışmanlık

Yurdumuzda meme kanseri tedavisinin önde gelen otörlerinden, Prof. Dr. Hilmi Alanyalı, İzmir in meme kanseri tedavisinde 25 yıllık bir süreç içinde Türkiy.

Uçkun bitkisi faydaları nelerdir? Uçkun (yayla muzu) nerede yetişir?

GENEL

3127 Gün 16 Saat 54 dk. önce yayınlandı

64. Hükümet programında onkogen projesi, alevi reformu ve daha fazlası

POLİTİKA

3138 Gün 20 Saat 36 dk. önce yayınlandı

Hızlı konuşmanın zararları

SAĞLIK

3145 Gün 20 Saat 17 dk. önce yayınlandı

Yılmaz Köksal neden öldü?

GENEL

3173 Gün 8 Saat 32 dk. önce yayınlandı

1 2 3 4 5 >