Cumartesi21.09.2024

İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel İşletmeleri

İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel İşletmeleri haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

İett

İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel İşletmeleri nin etkinlikleri, hizmetleri, yönetimi, ihaleler ve yenilikler hakkında bilgi veren resmi sitesi.

İett

1939 yılında muhtelif şirketleri millileştiren 3645 sayılı yasa ile İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel İETT İşletmeleri Umum Müdürlüğü adı altında bugünkü.

İett İstanbul Elektrik Tramvay Ve Tünel İşletmeleri Genel

İETT İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel İşletmeleri Genel Müdürlüğü. 4 beğenme. Şirket.

İ.e.t.t

1939 tarihinde 3645 sayılı yasa ile kurulan İETT İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel İşletmeleri Genel Müdürlüğünün bu yasa ile kuruluş amacı, İstanbul,.

İstanbul Elektriktramvay Ve Tünel İşletmeleri Genel Müdürlüğü İett

İSTANBUL ELEKTRİK,TRAMVAY. VE TÜNEL İŞLETMELERİ GENEL. MÜDÜRLÜĞÜ İETT. 2013 YILI SAYIŞTAY. DENETİM RAPORU. Eylül 2014.

İett

Bir süre muhtelif yabancı şirketler tarafından işletilen elektrik, tramvay ve tünel işletmeleri 1939 yılında millileştirilerek 3645 sayılı yasa ile İstanbul Elektrik.

T.c. Istanbul Buyuksehir Belediyesi Istanbul Elektrik Tramvay Ve

T.C. istanbul Buyuksehir Belediyesi istanbul Elektrik Tramvay Ve Tunel isletmeleri Genel Mudurlugu. Sahkulu Mahallesi 4 istiklal Caddesi. Erkan-i Harp Sokak.

İstanbul Elektrik Tramvay Ve Tünel İşletmeleri

Name, İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel İşletmeleri. Shortcut, İETT. Address, Şahkulu Mah. Erkan-ı Harp Sok. No:2 Tünel 34420 Beyoğlu, İstanbul Genel.

İstanbul Elektrik Tramvay Ve Tünel İşletmeleri Genel Müdürlüğü

Ünvan : İSTANBUL ELEKTRİK TRAMVAY VE TÜNEL İŞLETMELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ. Telefon : 02123723380. Fax : Adres : ŞAHKULU MAH. ERKANI.

İstanbul Elektrik Tramvay Ve Tünel İşletmeleri Müdürlü

o - 40.000 KUTU KANDİL SİMİDİ ALIMI İETT İSLETMELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 40.000 Kutu Kandil Simidi Alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19.

İstanbul Elektrik Tramvay Ve Tünel İşletmeleri Genel

İstanbul Elektrik Tramvay Ve Tünel İşletmeleri Genel Müdürlüğü İett Sözleşmeli Personel Alım İlanı - Kamu Personel Alım İlanları.

İstanbul Elektrik Tramvay Ve Tünel İşletmeleri Genel

istanbul elektrik tramvay ve tünel işletmeleri genel müdürlüğü translation Turkish English Dictionary - Çevirisi Türkçe İngilice Sesli Sözlük.

İett İstanbul Elektrik Tramvay Ve Tünel İşletmeleri Genel

Check Instagram Photos uploaded nearby İETT İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel İşletmeleri Genel Müdürlüğü. | Use Instagram online! Websta is the Best.

İstanbul Elektrik Tramvay Ve Tünel İşletmeleri Genel

İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel İşletmeleri Genel Müdürlüğü ile ilgili tüm haberler.

İstanbul Elektrik Tramvay Ve Tünel İdareleri

Madde 1 – İstanbul Elektrik, Tramvay ve Tünel Şirketlerinin satın alınmasına dair İşletmeleri Umum Müdürlüğü adı ile kurulacak hükmi şahsiyeti haiz ve.

İstanbul Elektrik Tramvay Ve Tünel İşletmeleri Müdürlü

MERCEDESlt;0345.CİTARO,CAPATİCY VE APTS-PHİLEAS OTOBÜSLERİ İHTİYACI 35 KALEM FREN VE HAVA DONANİM MALZEMELERİ İ KTT İ S L ETM .

İstanbul Elektrik Tramvay Ve Tünel İşletmeleri

İstanbul Elektrik Tramvay Ve Tünel İşletmeleri Genel Müdürlüğü İett Sözleşmeli Personel Alım İlanı. İstanbul Elektrik Tramvay Ve Tünel.

Usulsüz Kart Kullandı Pişman Olup İett'ye Mektup Yazdı

İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel İşletmeleri nin İETT, İstanbul ulaşımında usulsüz İstanbulkart kullanımının önüne geçilebilmek yeni.

İstanbul Elektrik Tramvay Ve Tünel İşletmeleri Haber Haberler

İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel İşletmeleri ile ilgili tüm haberler. İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel İşletmeleri haberi, İstanbul Elektrik Tramvay.

İstanbul Elektrik Tramvay Ve Tünel İşletmeleri Anlamı Ve Hakkında Bilgi

İstanbul Elektrik Tramvay Ve Tünel İşletmeleri hakkında bilgiler. İstanbul Elektrik Tramvay Ve Tünel İşletmeleri ile ilgili detaylı bilgilerin yer aldığı sayfa: İETT.

İETT Kayahan'ın anısına otobüs durağı tasarladı

KÜLTÜR-SANAT

3455 Gün 5 Saat 48 dk. önce yayınlandı

1