Cumartesi18.05.2024

en çok kazanan futbolcu

en çok kazanan futbolcu haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

En Çok Kazanan Futbolcular

En çok kazanan futbolcular. Next 19 France Football dergisi, brüt kazançları dahilinde dünyanın en çok kazanan 20 futbolcusunu sıraladı.

En Çok Kazanan Futbolcular Ve Teknik Adamlar

France Football Dergisi en çok para kazanan 20 futbolcu ve 10 teknik direktörü açıkladı. İşte dünya futbolunda paraya para.

En Çok Kazanan Futbolcu

Lionel Messi, geçen yılın en fazla kazanan futbolcusu oldu. 2014 yılının en fazla kazanan oyuncuları sıralamasında zirvede yer aldı.

Dünyanın En Çok Kazanan Futbolcuları

Messi ilk sırayı alırken, Ronaldo üçüncülüğe kadar geriledi.

En Çok Kazanan Futbolcu Messi

2 Barcelona da forma giyen Arjantinli yıldız Lionel Messi, geçen yılın en fazla kazanan futbolcusu oldu.

Dünyanın En Çok Kazanan 20 Futbolcusu Foto Galerisi 1. Resim

Dünyanın en çok kazanan futbolcuları belli oldu. Dünyanın en çok kazanan 20 futbolcusu 1. Dünyanın en çok kazanan futbolcuları belli oldu. İşte Forbes.

En Çok Kazanan Futbolcular!

France Football Dergisi futbolcuların yıllık kazançlarını inceledi. Amaç, dünyanın en çok kazanan oyuncularını belirlemekti. Listenin zirvesinde Barcelona nın.

Dünyanın En Çok Kazanan Futbolcuları

Fransız futbol dergisi France Football, dünyanın en çok kazanan futbolcular listesini açıkladı. Futbolcuların kulüplerinden aldıkları ücretlere, bir de imaj hakları ve.

En Çok Kazanan 20 Futbolcu 20 Mart

En çok kazanan 20 futbolcu 20 Mart İşte yıldız oyuncuların reklam gelirleriyle birlikte 1 yıllık kazançları. 20-Franck Ribery 11.6 milyon Euro.

En Çok Kazanan 10 Futbolcu Ve 10 Teknik Adam

En çok kazanan futbolcu ve teknik adamlar. En çok kazanan futbolcular listesinde zirvede bir Barcelona lı, en çok kazanana teknik direktörler listesinde ise bir.

En Çok Kazanan Futbolcu

58 dak. önce France Football dergisinin, futbolcularının bütün elde ettikleri gelirleri hesaplayarak yaptığı araştırma sonunda en çok kazanan futbolcu.

İşte En Çok Kazanan Futbolcu!

Ana Sayfa

En çok kazandıran meslekler ve oyuncular

SPOR

3341 Gün 19 Saat 1 dk. önce yayınlandı

1