Pazar29.09.2024

Duaçınarı PTT Şubesi

Duaçınarı PTT Şubesi haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Ptt Duaçınarı Şubesi Yıldırım Bursa

PTT Duaçınarı Şubesi, Bursa Yıldırım. PTT Duaçınarı Şubesi telefonu, adresi ve haritası dahil tüm iletişim bilgileri - TUBİBA.

Ptt Kargo Duaçınarı Şubesi Telefon Ve Adres

Bursa ili Ptt Kargo Duaçınarı kargo şubesi adres ve telefon numarasını sitemizde bulabilirsiniz. Diğer Bursa kargo şubeleri ve Ptt Kargo merkez kargo şubesi tel,.

Duaçınarı Ptt Şubesi

Olay, merkez ilçesi Yıldırım Mahallesi ndeki Duaçınarı PTT Şubesi nde meydana geldi. PTT memuru olan Alptekin Sütçü, sıra ile gelen.

Ptt Kargo Duaçınarı Şubesi

PTT Kargo Duaçınarı şubesine çalışma saatleri içinde 0 224 364 8992 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz. PTT Kargo Duaçınarı şubesi çalışma saatleri hafta.

Ptt

Ptt Kargo Duaçınarı Şubesi, Telefon: 0224 36. Adres: Duaçınarı Mah. V çalışma saatleri ve şikayetler.

Ptt Kargo Bursa Duaçınarı Şubesi

Ptt Kargo Bursa Duaçınarı Şubesi haftaiçi-sonu çalışma saatleri ve günleri, açılış- kapanış ve mesai saatleri, harita bilgileri, adres, telefon bilgileri.

Ptt Kargo Bursa Duaçınarı Şubesi Adres Telefon Mesai Saatleri

PTT Kargo Duaçınarı şubesinden kargo işlemlerinden kargo gönderme, kargo takip, isim ve soyisimden kargo takip numarası sorgulama, kargo gönderi süresi.

Ptt Kargo Duaçınarı Şube Yıldırım Bursa

PTT-Duaçınarı Nerede Duaçınarı Mh. Yıldırım ilçesi ve Bursa ilinde yer alır, PTT- Duaçınarı haritası ve yakın yerlere mesafeleri haritada gösterilmektedir.

Ptt

32 dak. önce Olay, merkez ilçesi Yıldırım Mahallesi ndeki Duaçınarı PTT Şubesi nde meydana geldi. PTT memuru olan Alptekin Sütçü, sıra ile gelen.

Baltayla Ptt Şubesini Bastı!

Ptt - Duaçınarı Şubesi Duaçınar Mah.karlıdağ48 Yıldırım Bursa Yıldırım / Bursa / Türkiye. http://roadder/PTT_Duacinari_Subesi_YILDIRIM_BURSA. Latitute.

Bursa Yıldırım'da baltayla PTT baskını

GENEL

3455 Gün 8 Saat 49 dk. önce yayınlandı

1