Cumartesi21.09.2024

Boğaziçi Üniversitesi İşletme

Boğaziçi Üniversitesi İşletme haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Boğaziçi Üniversitesi İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü

Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü resmi websitesi. Lisans, Yüksek Lisans, Doktora programları, öğretim üyeleri, araştırma ve yayınlar hakkında bilgiler içerir .

Mezunlarımız

2006 yılında Boğaziçi Üniversitesi İşletme bölümünü seçmemde okulun köklü geçmişi, güçlü kadrosu ve en başarılı öğrencilerin tercihi olması kadar işletme.

Lisans

İşletme Bölümü öğrencilerine, İşletme de BA Lisans derecesi veren bir program sunmaktadır. Mükemmellik arayışını benimseyen İşletme Bölümü, öğrencilerini.

Ders Programı

Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü resmi websitesi. Lisans, Yüksek Lisans, Doktora Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü .

Boğaziçi Üniversitesi İşletme Ve Ekonomi Kulübü

bogazici universitesinin iktisadi ve idari bilimler fakultesinin isletme bolumune verilen isim.bir donem kraldi, sordu, hatta bilmemnenin ogulu bogazici isletmeyi .

Boğaziçi İşletme

Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü, İstanbul. 2.990 beğenme · 26 kişi bunun hakkında konuşuyor. Türkiye nin liderlerini yetiştirmek.

Boğaziçi Üniversitesi İşletme

boğaziçi üniversitesi işletme bölümü: ciks okulun ciks bölümü, ultraciks, ciks oğlu ciks. yine de türkiye nin en iyi işletme bölümüdür, o ayrı.

İşletme Bölümü

Boğaziçi Üniversitesi, Lisans Yerleştirme Sınavı nda en yüksek puanları alan. 1983-1989 yılları arasında İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi ne tahsis.

Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü

Türkiye nin en eski ve en büyük öğrenci kulübü olan Boğaziçi Üniversitesi İşletme ve Ekonomi Kulübü nün bu yıl dokuzuncusunu düzenleyeceği Finance Break.

Boğaziçi Üniversitesi

boğaziçi işletme, bir zamanlar ea puan türünün en zirvesinden inmeyen lakin istanbul Şehir, Doğuş üniversitesi gibi üniversitelerin işletme bölümleriyle de.

Finance Break

IKBOUN. Boğaziçi Üniversitesi İşletme ve Ekonomi Kulübü 1953 yılından beri Türkiye nin en yenilikçi öğrenci kulübü! Instagram: ikboun. Boğaziçi Üniversitesi.

İşletmeekonomikulübü Ikboun

Boğaziçi Üniversitesi İşletme ve Ekonomi Kulübü Istanbul reviews by real people. Yelp is a fun and easy way to find, recommend and talk about what s great and.

Boğaziçi Üniversitesi İşletme

İşletme ve Ekonomi Kulübü Türkiye nin en iyi organize olmuş öğrenci kulüplerinden biridir. Sadece Boğaziçi Üniversitesi Kampüsleri içinde değil Türkiye.

Boğaziçi Üniversitesi İşletme Ve Ekonomi Kulübü

Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü nden 1995 yılında mezun olan Turan Sert, kariyerine aynı yıl Arthur Andersen denetim bölümünde başladı. Bir sonraki yıl.

Boğaziçi Üniversitesi İşletme Ve Ekonomi Kulübü Tanıtımı

Boğaziçi Üniversitesi öğrencileri ve onlara yöneltilmiş sorular. 34 KİŞİ CEVAPLADI

Turkcell'in yeni genel müdürü Kaan Terzioğlu

EKONOMİ

3467 Gün 10 Saat 25 dk. önce yayınlandı

1