Pazartesi30.09.2024

Beyazıt Kitap Fuarı

Beyazıt Kitap Fuarı haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Basılı Sesli Görüntülü Yayınlar Kitap Fuarı Beyazıt Meydanı Ist

Kitap ve Kültür Fuarı - Dünya Sektörel fuarlar takvimi, otel konaklamalı fuar turları, dünya 18 Haziran ~ 07 Temmuz 2015 | TURKIYE - Beyazıt Meydanı IST.

Beyazıt Kitap Fuarı Açıldı

Türkiye Kitap ve Kültür Fuarı, törenle açıldı. Ramazan boyunca Beyazıt Meydanı nda vatandaşlarla buluşacak fuara 180 yayınevi katılıyor. Kültür, sanat ve.

29. Kitap Ve Kültür Fuarı Beyazıt Meydanında Açıldı.

Her yıl Ramazan ayında Sultanahmet Camii nin avlusunda düzenlenen Türkiye Kitap ve Kültür Fuarı nın bu yılki adresi Beyazıt Meydanı oldu.

Türkiye Diyanet Vakfı

Türkiye Diyanet Vakfı ve İBB Kültür AŞ iş birliğiyle gerçekleştirilen 34. Türkiye Kitap ve Kültür Fuarı ziyarete açıldı. Beyazıt Meydanı nda gerçekleşen açılış.

Tdv Kitap Ve Kültür Fuarları

TDV Kitap ve Kültür Fuarları ile bağlantı kurmak için hemen Facebook a kaydol.. TÜRKİYE KİTAP VE KÜLTÜR FUARI BEYAZIT KİTAP FUARI SOHBETLERİ

Beyazıt Kitap Fuarı

Türkiye Diyanet Vakfı tarafından organize edilen ve İBB Kültür A.Ş. nin katkılarıyla düzenlenen 34. Türkiye Kitap ve Kültür Fuarı, yaklaşık 170.

Beyazıt Kitap Fuarı'nda Yıldızlar Geçidi!

34. Türkiye Kitap Fuarı,hafta sonu yazarla dolup taşacak. Sevilen yazarlar, okuyucuları ile buluşacağı kalabalık hafta sonuna hazırlanıyor.

Bir Ramazan Geleneği Tdv Kitap Fuarı

Türkiye Diyanet Vakfı nın İBB Kültür A.Ş işbirliğiyle düzenlendiği Türkiye Kitap ve Kültür Fuarı 17 Haziran da Beyazıt Meydanı nda kapılarını.

Ramazan'da Kitabın Adresi Beyazıt

Her yıl Ramazan ayında gerçekleşen Türkiye Kitap ve Kültür Fuarı bu yıl da Beyazıt Meydanı nda misafirlerini ağırlamaya hazır. Fuar bugün.

Beyazıt Kitap Fuarı Etkinlik Programı

Türkiye Diyanet Vakfı tarafından düzenlenen, 34. Türkiye Kitap ve Kültür Fuarı na bu yıl dikkat çeken isimler imza günlerine ve sohbet.

İstanbul'da gezilecek dini yerler

GENEL

3381 Gün 13 Saat 57 dk. önce yayınlandı

1