Pazar06.10.2024

Avrupa Oyunları

Avrupa Oyunları haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Avrupa Oyunları

Avrupa Oyunları, Avrupalı sporcuların katılımıyla dört yılda bir yapılması planlanan çok sporlu organizasyon. Oyunlar Avrupa Olimpiyat Komiteleri Birliği EOC.

2015 Avrupa Oyunları

2015 Avrupa Oyunları veya Bakü 2015 sadece Avrupalı ülkelerin katıldığı çok sporlu etkinlik. Azerbaycan, Bakü kentinde ilk kez düzenlenen organizasyonun.

2015 Bakü Avrupa Oyunları

3 Avrupa Oyunları nın, basın ve ulusal olimpiyat komitelerini bilgilendirmek amacıyla düzenlediği iletişim semineri Bakü de başladı. İki gün.

Avrupa Oyunu

Avrupa Oyunu Kral Oyun da oyna. Avrupa Oyunları Türkiye nin lider Oyun sitesinde.

Avrupa Kupası Frikik Oyunları

Avrupa Kupası Frikik Oyunu, Oyun Skor en güzel oyunlar Spor Oyunları.

Bola Avrupa Kupası Oyunları

Bola Avrupa Kupası Oyunu, Oyun Skor en güzel oyunlar Spor Oyunları.

Avrupa Futbol Şampiyonu Oyunları

Avrupa Futbol Şampiyonu Oyunu, Oyun Skor en güzel oyunlar Spor Oyunları.

Bakü 2015 Avrupa Oyunları Nedir? Mackolik

Asya Oyunları, Pan Amerika Oyunları ve Afrika Oyunları geleneği, bölgemize ilk kez geliyor. Bakü 2015, Avrupa nın bu ilk çok sporlu etkinliğine.

Avrupa Oyunları

Azerbaycan tarihinin en büyük spor organizasyonu Avrupa Oyunları-Bakü 2015 için yapılan yeni stadyum ve spor merkezlerinin inşaatı.

Bakü Avrupa Oyunları'na Hazırlanıyor

Bakü Avrupa Oyunları na hazırlanıyor haberi için hemen tıklayın! Güncel haberler ve son gelişmeler Hürriyet Diger sayfasında!

Avrupa Şampiyonası Oyunu

Avrupa Şampiyonası Oyunu ile büyük futbol şölenine hazır olun! Futbol oyunları denildiğinde akla ilk gelen oyun sitesi OyunGemisi dan yine enfes bir futbol .

2015 Avrupa Oyunları İçin Azerbaycan'da Yapılan Köpek Katliamı

3 2015 Avrupa Oyunları için sokak köpeklerini diri diri yakmaya başlayan Azerbaycan hükümeti, İstanbul, Ankara ve İzmir de eşzamanlı protesto.

Bakü'de Yapılacak 2015 Avrupa Olimpiyat Oyunları'nın Logosu

Logo ilk kez yapılacak Avrupa Olimpiyat Oyunları nın anahtar elementlerinden biridir. Bu oyunları bekleyen sporseverlere ve Avrupa ya en.

Avrupa Oyunları'na Bir Vize Daha

Milli boksör Gamze Başar, Azerbaycan ın başkenti Bakü de düzenlenecek Avrupa Oyunları nda Türkiye yi temsil edecek. Türkiye Boks.

Aç Kedi Avrupa Oyunu

Aç Kedi Avrupa Oyunu - Avrupa ülkelerini birer birer gezen aç kedi her ülkenin ünlü yemeğini yeme şansını yakalayacak. aç kedi avrupa.

Milli Eskrimcimiz İrem Avrupa Oyunları'na Gidecek

Azerbaycan da 2015 yılında yapılacak olan Avrupa Oyunları na Milli eskrimcimiz İrem Karamete kota alarak katılım hakkı elde etti.

Boksta Avrupa Oyunları'na Bir Vize Daha

Azerbaycan ın başkenti Bakü de Haziran ayında düzenlenecek Avrupa Oyunları nda ülkemizi boksta temsil edecek sporculara bir yenisi daha.

1. Avrupa Oyunları İletişim Semineri

2 Azerbaycan da düzenlenecek 1. Avrupa Oyunları hakkındaki iletişim seminerinin son gününde, basın mensupları ve ulusal olimpiyat.

Basın Duyurusu

Söz konusu organizasyonu takip etmek isteyen basın mensuplarının, akreditasyon başvurularını, Avrupa Oyunları ile ilgili ayrıntılı bilgiye de erişebilecekleri.

Baku 2015 European Games

The European Games is a multi-sport event which will be held in Baku, Azerbaijan from June 12-28 2015. Over 6000 athletes from Europe will compete across.

2015 Bakü Avrupa Oyunları'na Doğru

Azerbaycan ın başkenti Bakü de 12-28 Haziran da düzenlenecek 2015 Avrupa Oyunları nın tanıtım resepsiyonu, İstanbul da yapıldı. Çırağan.

Görüntülü Haber Bakü Avrupa Oyunları'nın Madalyaları Tanıtıldı

Avrupa nın ilk kıtasal oyunları olma özelliğini taşıyan 2015 Bakü Avrupa Oyunları için geri sayım sürerken, oyunlara bugün itibariyle 100 gün kaldı.

Avrupa Ülkeler

Avrupa: Ülkeler. Seterra size ülkeleri, şehirleri ve dünya üzerindeki bütün diğer coğrafik konumları öğretecek ücretsiz harita test oyunudur.

1. Avrupa Oyunları İletişim Semineri Spor 126927

2 BAKÜ AA - Azerbaycan da düzenlenecek 1. Avrupa Oyunları hakkındaki iletişim seminerinin son gününde, basın mensupları ve ulusal.

2015 Bakü 1. Avrupa Oyunları'nın Basın Akreditasyonu Süresi Uzatıldı

12-28 Haziran 2015 tarihleri arasında Azerbaycan ın başkenti Bakü de düzenlenecek 1. Avrupa Oyunları nın daha önce 6 Mart olarak.

1. Avrupa Spor Oyunları

Dünya Şampiyonaları

Rıza Kayaalp'e çürük raporu şoku

SPOR

3399 Gün 16 Saat 47 dk. önce yayınlandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bakü 2015 Avrupa Oyunları için Azerbaycan’da

POLİTİKA

3403 Gün 16 Saat 40 dk. önce yayınlandı

Yaşar Doğu Serbest Güreş Turnuvası

SPOR

3478 Gün 15 Saat 55 dk. önce yayınlandı

İstanbul Sinan Erdem Spor Salonu 50. Büyükler Karate Şampiyonası

SPOR

3488 Gün 13 Saat 11 dk. önce yayınlandı

1