Cuma28.06.2024
HABERLER - POLİTİKA - TÜRKİYE - ANKARA
17 Nisan 2015 - 09:46:02

Turgut Özal'ın ölüm yıldönümü

Bugün, 45. ve 46. dönem hükümetlerinde başbakanlık yapan, ardından sekizinci cumhurbaşkanı seçilen ve 17 Nisan 1993'te görevi başında hayatını kaybeden Turgut Özal'ın ölüm yıl dönümü.
Turgut Özal'ın ölüm yıldönümü 0 Bugün, 45. ve 46. dönem hükümetlerinde başbakanlık yapan, ardından sekizinci cumhurbaşkanı seçilen ve 17 Nisan 1993'te görevi başında hayatını kaybeden Turgut Özal'ın ölüm yıl dönümü.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın vefat yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Erdoğan, mesajında, "Türkiye Cumhuriyeti'nin 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal, devlet adamı olarak gerçekleştirdiği icraatlarla, aziz milletimizin gönlünde müstesna bir yere sahiptir. Ülkemizin demokratikleşme ve kalkınma sürecinde unutulmaz izler bırakan, hizmetleriyle ülkemize değer katan merhum Turgut Özal, her zaman saygı ve sevgiyle hatırlanacaktır. Milletimizin yetiştirdiği seçkin devlet adamları ve siyasetçiler arasında yer alan 8. Cumhurbaşkanımız Turgut Özal'a vefatının yıl dönümünde Allah'tan rahmet niyaz ediyor; kendisini saygıyla anıyorum" dedi.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Avusturya'nın başkenti Viyana, Süleyman Mihricihan, elazığ nevruz kutlaması, hasan akkuş hoca, zeytinburnu belediyesi spor kompleksi, botaş fiyat, hacı filmi, diyarbakır valiliği sodes, fotomaç turgay demir, karaköy atlas outdoor, kapalıçarşı esnaf derneği, okan buruk gol, pompalı tüfekle ördek avı, uefa avrupa ligi rüya takım, cep telefonu nedir, küçükçekmece vergi dairesi çalışma saatleri, bozüyük üçyol kereste,