Perşembe04.12.2025
HABERLER - SPOR - TÜRKİYE - İSTANBUL
11 Aralık 2015 - 22:24:05

Robin van Persie, takımla birlikte çalışmalara başladı

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında pazar günü kendi evinde oynayacağı Medipol Başakşehir maçı hazırlıklarına başlayan Fenerbahçe'de Robin van Persi takımla çalıştı.
Robin van Persie, takımla birlikte çalışmalara başladı 0 Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında pazar günü kendi evinde oynayacağı Medipol Başakşehir maçı hazırlıklarına başlayan Fenerbahçe'de Robin van Persi takımla çalıştı.
Can Bartu Tesisleri'nde Teknik Direktör Vitor Pereira yönetiminde sarı-lacivertli futbolcular basına kapalı olarak antrenman yaptı. Celtic maçında görev alan futbolcular antrenmanı rejenarasyon çalışması ile tamamlarken, diğer futbolcular ise ısınma ve koordinasyon hareketlerinin ardından 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Pas organizasyonlarının ardından dar alanda yapılan çift kale maç yapan oyuncular, antrenmanı bireysel çalışmalarla tamamladı.

ROBIN VAN PERSIE TAKIMLA BİRLİKTE ÇALIŞTI
Robin van Persie ve Hakan Çinemre antrenmanın tamamında takımla birlikte çalışırken, Volkan Şen ile Raul Meireles özel program dahilinde çalışmalarını sürdürdü.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Robin van Persie, takımla birlikte çalışmalara başladı Robin van Persie, takımla birlikte çalışmalara başladı

Yorum Yaz:



Aramalar:

Türkiye Kalp ve Sağlık Vakfı, BBP Genel Başkanı, fildişi sahili dini yapısı, eindhoven cinema, nalbur umraniye, at eti cübbeli ahmet hoca, nalbur açmak için ne kadar para gerekli, üç telli turna, eskişehir ısı yalıtım, cem yılmaz esprileri, yelkenli modelleri, ipekçilik anadolu imam hatip lisesi adresi, survivor serenay, ankara cumhuriyet başsavcılığı hazırlık bürosu, yeni anayasa komisyonu üyeleri, 28 şubat nedir ekşi, meteoroloji mühendisliği,