Çarşamba26.06.2024
HABERLER - GENEL - TÜRKİYE - İSTANBUL
14 Mayıs 2015 - 14:05:07

Oktay Ekşi'nin eşi Prof. Dr. Aysel Ekşi vefat etti

Basın Konseyi Onursal Başkanı ve 24. Dönem Milletvekili Gazeteci Oktay Ekşi'nin eşi Prof. Dr. Aysel Ekşi, hayatını kaybetti.
Oktay Ekşi'nin eşi Prof. Dr. Aysel Ekşi vefat etti 0 Basın Konseyi Onursal Başkanı ve 24. Dönem Milletvekili Gazeteci Oktay Ekşi'nin eşi Prof. Dr. Aysel Ekşi, hayatını kaybetti.
Basın Konseyi'nden yapılan açıklamada, "Eğitim dünyasına sayısız faydalar sağlayan, çocuklara ve gençlere büyük emeği geçen, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) ile Çevre ve Kültür Değerlerini Koruma ve Tanıtma Vakfı'nın (ÇEKÜL) kurucu başkanlığını yapan, bilim ve Cumhuriyet kadını Prof. Dr. Aysel Ekşi'ye Allah'tan rahmet, başta Oktay Ekşi'ye ve tüm Ekşi Ailesi'ne sabırlar diliyoruz" denildi.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Oktay Ekşi'nin eşi Prof. Dr. Aysel Ekşi vefat etti Oktay Ekşi'nin eşi Prof. Dr. Aysel Ekşi vefat etti

Yorum Yaz:



Aramalar:

Şırnak Görmeç Jandarma Taburu, Karadeniz sahilleri, jammer almak istiyorum, karaman jinekologlar, rasim özdenören imkansız öyküler, sanat cafe taksim, sivas belediyesi resmi nikah, bosna hersek ıllerı, gülnar yibo, tesco paten, club brugge jersey, sosyal güvenlik kurumu başkanlığı veri hazırlama, trabzon üniversitesi puanları, hafız amir ateş, bakara suresi ile alay eden bakan, muratpaşa mesleki ve teknik anadolu lisesi, dağcılık botu,